Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Страница 16 от 22 ПърваПърва ... 61415161718 ... ПоследнаПоследна
Резултати от 151 до 160 от общо 216
    Заслужил Автор
    Регистриран
    05.01.2013
    Цитат Първоначално публикувано от спартак
    Този от Варна русначето , в същност е много хитър. wink; Пита разпитва и си прави проучване, а абдалите отговарят кои материал е най - хубав , как вървят цените,кой как си прави кошерите и т.н. :D
    Добра фантазия, близо до Варна има над 30 малки цеха и две големи фабрики които съм посетил на предмет производство кошери и заготовки за тях, има и просто гаражни производители които искат да оцелеят някакси. Мен ми е тая, какво си мислите, вие живеете тук, вие пчелари, вие знаете всичко, само че неможете да намерите кой реално може да ви направи кошери и рамки, да за рамки, тел в Стара Загора 0889233553 Живко, купувайте качествени неща ако не се стиснати и не си правите рамки от счупени палети и от отпадок на някоя дъска.

Заслужил Автор
    Регистриран
    05.01.2013
    Инвестиционна програма за тази година е 25000 лева, кошери и отводки. Направена, кошери готови, отводки платени предварително. Друго не ви касае, и още едно пустите определене кога кой е в мрежа, че постоянно светите в червено. От мен поздрави за всички, споделям с Вас каквото смятам за необходимо и правилно, не слагам под сомнение Ваш профессионализм, ни то думи и совети, всеки има право на мнение, мисля позитивно, пчеларство иска реконструкция на отрасъл, надявамсе че ще я има скоро. Пожелавам на колеги безгрижна пролет и добро време. Пчелички да летят и да ни радват..

Заслужил Автор
    Регистриран
    05.01.2013
    Цитат Първоначално публикувано от michail76
    Накрая ще излезе,че май не е дори руснак. :D
    Мишаня, ну зачем ты так, а? Я все таки Руский, по национальности а ты меня в неопределенку отправил. Ох Мишаня, Мишаня.

Заслужил Автор
    Регистриран
    05.01.2013
    Цитат Първоначално публикувано от Румен Димитров
    е да....ама сега намерил баш майстора, та преценил, че има и по-добри от него.....после, че намери по-добрия от най-добрия.....и тетакивамитиработи.............. .
    Намерих този който дава приемливо качество на приемлива цена, и решил да не товаря производство излишно с кошери а да ги купя от този който по моя приценка дава добро качество. Спестявам си труд, време, амортизации, и куп други главоболия. Скоро всички ще станат майстори на кошери, тогава на кой ще ги продавате? кой ще работи с пчелите? Аз търсих фабрика и я намерих. За това писах че няма да произвеждам сам, но и няма да търся друг, имам приказка с собственика на фабрика, видял неговото качество и друго не ми трябва.

Заслужил Автор
    Регистриран
    22.12.2011
    ЕЙ пич, що ни си направиш сайт и си дрънкай глупостите в него
    Чух и забравих. Видях и запомних. Преживях и разбрах. Конфуций

Заслужил Автор
    Регистриран
    05.01.2013
    Цитат Първоначално публикувано от спартак
    ЕЙ пич, що ни си направиш сайт и си дрънкай глупостите в него
    ей пич, щом ги четеш и им обръщаш внимание, значит не е толкова глупости. Може би ти производител на скъпи кошери? или пак гаражен майстор без размери? Какво теб дразни в моите коментарии? Още малко, само да се стопли и мен няма да ме има на форума, не се притеснявай. Пожелавам ти лека вечер. Радвамсе на това че реагираш на моите писания. Утре ще направя снимки на материала и го пусна в форума,виж и кажи мнение ако искаш.

Почетен Автор
    Регистриран
    28.03.2011
    баси купона тука :D

Заслужил Автор
    Регистриран
    05.01.2013
    Цитат Първоначално публикувано от Румен Димитров
    баси купона тука :D

румен горе почети там посочих сайта, разгледай ако искаш.

Автор
    Регистриран
    27.01.2012
    БЕЕ ВАРНА - не мислиш ли че трябва да престанеш с твоите циркаджийски номера? И ти си толкова руснак колкото аз холандец...Просто си пусни обява на ...нещо и готово.

Заслужил Автор
    Регистриран
    05.01.2013
    мой телефон 0878470779 който още не вярва в това че съм Руски гражданин да ми сеобади.

Страница 16 от 22 ПърваПърва ... 61415161718 ... ПоследнаПоследна

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •