Welcome guest, is this your first visit? Create Account now to join.
  • Login:

Добре дошли в Българският форум за пчелари.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.

Страница 15 от 22 ПърваПърва ... 51314151617 ... ПоследнаПоследна
Резултати от 141 до 150 от общо 216
    Заслужил Автор
    Регистриран
    05.01.2013
    отивам у къщи от там ще пиша ако сваря

Сега ми стана ясно, тоя варненец още си търси майстор да му прави кошерите при условие от един кубик да му направи 25 кошера на цена 65 лв.. Може и да намери но не и в България.
    Дерзай приятелю.

Не знам на каква проверка подлага липовите кошери, но вече не му вярвам. На пчелина си имам липови кошери по на 30 г. При качествена изработка, достатъчна дебелина на кошера и добра поддръжка ще изкарат поне още 10 - 15 г.

Потребител
    Регистриран
    01.03.2012
    Абе колегата от Варна в други постове необесняваше ли как той изработва кошери с високо качество и с много качествен материал даже ако се не лъжа имаше и качени снимки или греша?

Почетен Автор
    Регистриран
    28.03.2011
    е да....ама сега намерил баш майстора, та преценил, че има и по-добри от него.....после, че намери по-добрия от най-добрия.....и тетакивамитиработи.............. .

Заслужил Автор
    Регистриран
    22.12.2011
    Този от Варна русначето , в същност е много хитър. wink; Пита разпитва и си прави проучване, а абдалите отговарят кои материал е най - хубав , как вървят цените,кой как си прави кошерите и т.н. :D
    Чух и забравих. Видях и запомних. Преживях и разбрах. Конфуций

Потребител
    Регистриран
    13.12.2012
    Накрая ще излезе,че май не е дори руснак. :D

Ако това / материали, цени и начин на изработване / са тайни на майсторите и ревностно ги пазят, как ли ще си намерят клиенти ?

Заслужил Автор
    Регистриран
    05.01.2013
    Цитат Първоначално публикувано от Диян Димитров
    Не знам на каква проверка подлага липовите кошери, но вече не му вярвам. На пчелина си имам липови кошери по на 30 г. При качествена изработка, достатъчна дебелина на кошера и добра поддръжка ще изкарат поне още 10 - 15 г.
    от мен снимка и ще я обсъдим, каде ми е грешка с липата.

Заслужил Автор
    Регистриран
    05.01.2013
    Фирма производител се казва Полисандр, намира се близо до Велинград, село Ракитово. Не се обиждайте че не ви е казал веднага, това е прекалено далеч от Варна. Но е близо до Стара Загора. Материала получавам на плотове, остава ми само окрайчване и още една операция. Тук няма сикрети, всичко е открито. Мрежа за дъно купувам от Добрич от един склад, плаки за капаци от Варна, имам мебелно производство, търсите сайт www.Arcobg.com, никой не искам да обидя но май говорим на различни езъци, за да получа резултат за материал похарчих близо 6000 лева, работих и с русе и с други цехове, но само с полисандр ми е станало всичко на място, кошери които правих за експерименти ще ги снимам и ще ги сложа тук за обсъждане, това експерименти и нищо няма общо с кошери които работя аз. Пак повтарям ЕКСПЕРЕМЕНТ

Страница 15 от 22 ПърваПърва ... 51314151617 ... ПоследнаПоследна

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •