Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Страница 21 от 26 ПърваПърва ... 111920212223 ... ПоследнаПоследна
Резултати от 201 до 210 от общо 564

Преглед на хибрид режима

Потребител
    Регистриран
    26.04.2011
    Помолих за коментар за машината,а не за техническите ми познания.Нека не правим коментари когато не знаем образованието и способностите на хората.А относно това,че само с циркуляр не могат или е трудно да се правят кошери,да знам така е.Имам фабричен абрихт,банциг на разположение и почти всякакви ръчни ел. инструменти.Така че въпроса е добра ли е машината или е скъпа за това което може.Нищо повече.Благодаря.
    Гладът не е заради това,че не можем да нахраним гладните,а заради това ,че не можем да нахраним богатите.

Цитат Първоначално публикувано от Цветан Андров
    Здравейте колеги.Имам идея да си купя настолен циркуляр подходящ за производство на кошери в малки количества.Не съм имал до сега такава машина,затова искам мнение от вас.Харесал съм ето това:
    http://www.tashev-galving.com/promo/...8F%D1%80+st+12
    Ако някой е ползвал такъв ще се радвам да сподели мнение.Приемам и други предложения.Благодаря предварително.
    Привет колега. Машинката е добра като плот и конструция,но ме притеснява режима на работа.
    Режим S3 - Периодичен режим
    Редуват се идентични цикли на работа и покой с постоянно натоварване. Този режим е твърде кратък, за да се надвиши температурното равновесие. Пусковият ток няма особенно значение за нарастването на температурата.

Препоръчителните стойности за коефициента на продължителност на цикъла са 15, 25,40 и 60%. Продължителността на един цикъл е 10 минути.

При тази обозначението е напр. S3 20%.Това от 10 мин. е 2 минути.

Коефициент на продължителност на цикъла = N/(N+R) х 100%
    Нищо не е вечно,дори благодарността.
    "Ренар"

Почетен Автор
    Регистриран
    28.03.2011
    Баси Сергей къ учено го каза....я чех да ти кажем, че за тия пари машината не струва ама грам...от което и съдя и за ниво на техническа грамотност wink;
    ...нищо лично, не се обиждай, ама ако ще даваш 700 кинта има Ейнхел машини, хоби версия с по-добри показатели и повече функции

Наблюдател
    Регистриран
    26.02.2012
    Скъпа е за тези гладни години.Освен ако са Ви излишни тези 650лв.А машините които сте изброили са Ви достатъчни.

Потребител
    Регистриран
    26.04.2011
    Благодаря за мненията.Ще ги имам в предвит при избора на машина.
    Гладът не е заради това,че не можем да нахраним гладните,а заради това ,че не можем да нахраним богатите.

Цитат Първоначално публикувано от Цветан Андров
    Здравейте колеги.Имам идея да си купя настолен циркуляр подходящ за производство на кошери в малки количества.Не съм имал до сега такава машина,затова искам мнение от вас.Харесал съм ето това:
    http://www.tashev-galving.com/promo/...8F%D1%80+st+12
    Ако някой е ползвал такъв ще се радвам да сподели мнение.Приемам и други предложения.Благодаря предварително.
    Един ръчен циркуляр и една плоскост ще ти свърши същата работа . За истински стационарен циркуляр трябва да си приготвиш поне 3000 лв без дисковете . То един диск струва 100-120 лв така че си направи сметка това нещо за 650 лв с какво качество е . Ако нямаш никъкъв и имаш пари купувай го обаче е за хоби това .
    Ето ме във Фейса ! https://www.facebook.com/Ivo.Beekeeper

Потребител
    Регистриран
    13.12.2012
    Обиколи местните кооперации(бивши ТКЗС)говори с шефовете какво имат за продаване,ще останеш учуден от техниката която се продава за скраб.За тези 700лв.които ще дадеш за китаичето,можеш да вземеш цяла дърводелна с професионална техника,тежки,масивни,здра и машини,няма вибрации,няма натоварване и т.н.Не са лъскави,но с малко стягане работят перфектно.Почти всичко съм купил така,за скраб.Трактор с плуг и устроиство за пробиване на дупки в земята,4 платформи,цялата дърводелна и др.Учете се от пчелите,като не могат да спасят кошера от кражба,нападение,тръгват с крадците.

VIP Автор
    Регистриран
    31.12.2010
    Аа, я тъкмо спецовете сте на линия, я вижте в какво се спънах на тавана оня ден:

Малко ощипано ми се види, ама бормашината е у форма, та мисля да го пусна в експлоатация, от любов към спорта, разбира се. После я плотче, я масичка, поживем-увидем. Така че, някой ако се е занимавал с такава джунджурия да дава инфо, ще съм благодарен, а ако пусне и някоя снимчица, направо обещавам да почерпя като се засечем по Международните изложения :D :D Само за протокола : засега по принцип имам достъп /на приятелски начала/ до дърводелска работилница, имам и голям трифазен циркуляр на който рано или късно ще му правя тунинг, т.е. апаратчето на снимките ще се ползва за гъдели, предполагам.

Колега имам такова,за жалост бормашината изгоря преди няколко месеца.Но върши работа за рамки и то да него зориш много.Потърси пак на тавана това върви и с абрихтче което пак става само за рамки.И нали знаеш че не всяка дрелка става за тях,трябва да е оригиналната другите няма как да се захванат.

Потребител
    Регистриран
    20.09.2011
    jordanovНяма го плотчето отдоло.Как ще го ползваш без него?

Страница 21 от 26 ПърваПърва ... 111920212223 ... ПоследнаПоследна

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •