Цитат Първоначално публикувано от Румен Димитров
Колега, а до сега в краткото си участие, какво даде ?!?!?
Кошер за теб, ДБ, цена комплект дъно, плодник, магазин, табла, капак - 65 лева. Сглобка + лепене+ винтове, первази вкопани, качество оптимално возможно, храна за пчели на цена от първо лице и телефон за контакт с него, скоро ще имама рамки на склад, пак на цена на производител, пчелари могат да вземат толкова колкото им трябва без да се притесняват от количество. Малко ли? Ти какво дал на хора в твой регион? на мен не ми трябва печалба от тези неща, аз рамки купувам от същия производител на съща цена, храна вземам от същия вносител, правя го за пчелари които имат нужда от помощ. Ти от помощ май не се нуждаеш, затова надуваш бузи и се правишсе на нещо, кантар който ти изложи тук, можеш да купиш в Юмена във Варна, или друга фирма, стига да имаш акъл, има мобилни кантари и стационарни, разлика в захранване, аз ползвам генератор на хонда инвертерен за ток, той е много тих и тежи 13 кг, дава 2 кв, струва 2490 лв, като малък куфар е. АЗ писах на теб, за да разбереш, споделям с хора, не ги уча и не им казвам какво да правят, просто пиша каквото смятам зя добре да го напиша.Ако на теб не ти е интересно не го чети, върнисе в реален а не компьютерен свят, ок? в интернет има много, ти пиши какво имаш ти в твоите ръце а не в интернет. Поздрави :D :D :D :D :D