Колега, Йорданов. Аз не съм против провеждането на подобно събитие. Но съм възмутен от обявяването му, като Международно изложение. То изобщо не е такова, а си е най-обикновен пазар. на теб ти е сравнително близо, но е напълно не основателно, хора от Видинско, Варненско, Бургаско или от Кюстендилско, да бият толкова път само за едното пазаруване, на дребен пчеларски инвентар, който освен всичко, не е на "промоционална" цена. Ако във всеки областен град има работеща пчеларска структура, то с много по-голям успех, може да организира подобни пазари, даже няколко пъти в годината. Така месния пчелар, ще може да си подсигури необходимия му инвентар според сезона.
Но на едно "международно" изложение, няма място за търговия на дребно. Целта на такова мероприятие е, да се представят пред бранша, различните производители и тяхното производство. Правят се демонстрации и се осъществяват контакти. А който, каквото си хареса, си го договаря на място или след това с конкретната фирма. Сключват се договори и се уговарят доставки. Това е същността на едно изложение.