Ако гостите са твърде много, не можеш да обърнеш достатъчно внимание на всички. Но който има желание, ще намери каквото търси. А който не знае какво търси, само ще мърмори и ще се оплаква.
А отношенията между хората не са въпрос на организация, а на манталитет, на домашно възпитание, ако щете, и т. н.
Въпреки относително големия брой пчелни семейства в България, пчеларството ни е доста примитивно. Но тя всичката ни работа е такава. Каквито сме това, българите, такава ни е държавата, такова ни е и пчеларството, и всичко останало.
А по повод лицата от мъжки пол, които излъчвали някакви миризми. Лично аз не съм усетил такива, може би защото и аз излъчвам подобни - знам ли? Но сигурно има посетители от село, които гонят кравите по цял ден и се къпят всяка втора неделя в месеца (не казвам, че всички фермери са така). И какво трябва да се направи в тази връзка? Може би трябва да се въведе такса вход и да се допускат вътре само добре изглеждащи господа, облечени в маркови костюми... и дами, които миришат хубаво? wink;
В Художествената галерия изложението изглеждаше някак по-изложбено, но за мен външният вид не е от толкова голямо значение, важно е съдържанието, а то си е горе долу все едно и също.Първоначално публикувано от kroum