Цитат Първоначално публикувано от rosty_sz
Днес посетих изложението за пръв път и си мисля, че ще е за последен.
Мисля си че при такъв голям интерес (необясним за мен) е редно да има оше едно изложение като най-добре е да е в Пловдив. Там има чудесна пчеларска организация, чийто представители има и в форума. Има чудесни условия в панаирното градче, за разлика от условията днес. Местоположението е супер ако ще и това да е така само за южна БГ. Ако има алтернативно изложение всички ще бъдат доволни, защото ще има възможност за разговори с клиентите и възможност и продавачите и купувачите да получат много повече информация и да се осъществи обратната връзка, което за мен е най-ценното на едно изложение.
Има панаир, но при цените, които искат нищо не може да се направи там. Много скъпо излиза и не е по джоба на повечето изложители.А и въобще не е толкова лесно да се организира едно такова мероприятие. Не че не сме мислили по въпроса, но за сега не става.Нямаме такъв финансов ресурс да го реализираме. Не сме се отказали, но дори и да успеем да направим нещо, то формата задължително ще е коренно различен от това, което е в Плевен.