Днес посетих изложението за пръв път и си мисля, че ще е за последен. Всички по-големи пчеларски магазини имаха щандове, на които предлагаха едни и същи неща на едни и същи цени. Цените като цяло бяха като в магазина в Стара Загора с малки изключения на няколко производителя на пластмасови изделия, които можеха да дадат леко по-ниски цени, но за тези неща не си струва пътя. Всички големи вносители също имаха щандове, също с цени на магазините, а някои дори и нагоре. Това както и да е всеки си има право да си иска за стоката колкото си прецени. Навалицата беше най големия проблем. ОТВРАТИТЕЛНО, за да се добереш до който и да е щанд за да погледнеш с надежда за нещо ново си беше чиста борба с всякакви индивиди предимно от мъжки пол, от мокрите дрехи на които, се носеха всякакви миризми. И дума не може да става за сериозно договаряне на нещо в тази обстановка. Беше добре че всички по свестни производители на кошери бяха на едно място и можеше да се добие някаква представа за това какво предлагат. Имаше и колички за кошери като тези на Виталйий за които ставаше дума в една друга тема тук- цена 400 лева.
Лекциите от съпътстващата програма се водеха в нещо като широк коридор.
Мисля си че при такъв голям интерес (необясним за мен) е редно да има оше едно изложение като най-добре е да е в Пловдив. Там има чудесна пчеларска организация, чийто представители има и в форума. Има чудесни условия в панаирното градче, за разлика от условията днес. Местоположението е супер ако ще и това да е така само за южна БГ. Ако има алтернативно изложение всички ще бъдат доволни, защото ще има възможност за разговори с клиентите и възможност и продавачите и купувачите да получат много повече информация и да се осъществи обратната връзка, което за мен е най-ценното на едно изложение.
Ако утре има повече хора както се очаква ще трябва да си ходят по главите решете сами дали си заслужава.