Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Страница 25 от 31 ПърваПърва ... 152324252627 ... ПоследнаПоследна
Резултати от 241 до 250 от общо 305
    VIP Автор
    Регистриран
    04.01.2012
    Все си мислех, че съм назад ама съм толкова назад, че чак ми е смешно. Щял да спре приема след като се изчерпели парите. Голям смях. Прите са свършели за около два часа и половина. 24-тия на нашата опашка е номер над 1100 в списъка, а какво остава за нас дето бяхме по-назад. Имах някаква надежда, че следващия три годишен ще се измисли нещо, но след като днес прочетох една публикация на Димитър Бонев от 18.01 за какво чудо става въпрос в СБП губя всякаква надежда.
    На одобрените ЧЕСТИТО.
    На останалите ДА СМЕ ЗДРАВИ.

Прави ми впечатление, че почти половината от кандидатите са жени. В това няма нищо лошо. Но понеже жените пчеларки, които познавам на фона на мъжете, се броят на пръсти. Та за това се впечатлих. Да живее еманципацията.

VIP Автор
    Регистриран
    04.02.2012
    Пчеларски район
    Русенски
    И аз така...всичките 639 да се откажат, пак няма да ме огрее :D
    Но като се замисля, така май е по-добре. Всеки умен човек и що-годе кадърен пчелар, за година може да се развива с 50-60%. Сега остава да се вкарам тази група wink; . Като си направя сметката, разликата между парите които вкарваш с програмата и без нея, не могат да компенсират тичането и нервите (телефони, фактури, сертификати, куриери, ходене напред назад, срокове, лихви и т.н.).
    Не, не е кисело гроздето, просто аз миналата година го ядох, тая ще пропусна
    Георги Корчев се казвам
    България е малка държава и затова винаги има идиоти наблизо!
    "Разликата в потенциалите поражда напрежение" ... или как физиката обяснява факта, че не се разбирам с прости хора

Наблюдател
    Регистриран
    21.11.2011
    И пак майкопройзводителите и големите пчеларски ферми...пък ни простия народ само ще берем студа и ще си хабим нервите..

Потребител
    Регистриран
    17.01.2013
    "Списък на кандидатите, подали заявления за подпомагане по НПП - прием за 2013г., с бюджет към 14.01.2013г."
    Това е името на файла в ДФЗ. Според вас, има ли вероятност да се увеличи бюджета и да има пари за всички подали заявления?

VIP Автор
    Регистриран
    27.09.2010
    Пчеларски район
    Родопи
    Не няма да се увеличи бюджета. Тази е последната година от тригодишната програма и всичко що е ймало като средства е включено в нея.

Потребител
    Регистриран
    17.01.2013
    15ч и 40мин. До края на работния ден в ДФЗ Ямбол, няма да има договори за разписване по националната програма. Какво ще се договаря на най-голямото изложение на Балканите утре в Плевен, при това положение? Няма ли да му е неудобно на министъра на земеделието при откриването на изложението?

Потребител
    Регистриран
    07.03.2011
    Цитат Първоначално публикувано от динев
    15ч и 40мин. До края на работния ден в ДФЗ Ямбол, няма да има договори за разписване по националната програма. Какво ще се договаря на най-голямото изложение на Балканите утре в Плевен, при това положение? Няма ли да му е неудобно на министъра на земеделието при откриването на изложението?
    Уж договорите са при него за подпис,казаха ми,че най-ранния срок в който може да се надявам,подчертавам надявам е края на следващата седмица,т.е 13-14-ти Февруари,но никой не може да каже дори и приблизителни дати

VIP Автор
    Регистриран
    27.09.2010
    Пчеларски район
    Родопи
    Няма да му е неудобно.Пък в края на краищата задайте го този въпрос на него или на неговия заместник още на откриването.

Потребител
    Регистриран
    17.01.2013
    Ако само един пчелар се опита да му зададе този въпрос, може да го обявят за саботъор или даже терорист.

Страница 25 от 31 ПърваПърва ... 152324252627 ... ПоследнаПоследна

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •