Съветвам всички да се запознаят с предложението на плавдивските пчелари-http://dox.bg/files/dw?a=e78232b9f2 БайГеорги Тодоров си има достойни заместници! Аз ги подкрепям, защото някой някъде умело манипулира /или нещо друго/ едни и същи хора да приемат решения в свой интерес? Всички имате ел. поща - напишете Вашите виждания и сигнали за корупция на ел.поща на Министъра на земеделието и храните- minister@mzh.government.bg или signal@dfz.bg Ако не вярвате на него пишете до Министър-председателя. Имаме права, а не само задължението да стоиме по нощите пред държавните институции и да държите за ръката следващият кандидат за субсидии. Може би няма да получите отовор! Но мен са ме учили, че "количествените натрупвания неминуемо водят до качествени изменения"- нека всеки преди да постне във форума да копипейства своето писмо до Министъра на земеделието или Министър-председателя.И така всеки път като влезе във форума. Преди години в селото ми по разпределение имаше местна акушерка/ лека и пръст/, мъдра жена беше, а и сама изродила на село над 1200 деца, имаше любим израз- "Докато бебето не заплаче, майката не му дава да суче" . Сега не ли същата ситуация. Вчера един пчелар, некласирал се/ след две дъ-ъ-ъ-лги нощувки пред РА охраняван от две полицейски коли,/ по тазгодишната пчеларска програма, със заявяването, че щял да запали кошер с пчели на Плевенското изложение. На това модераторите му казват писане с главни букви. Има една приказка, че Крали Марко сукал майчино мляко до 6 годишна възраст. Ако това е вярно то значи, че е много плакал и ако питате педиатри, ще Ви кажат, че би бил и много хилав и анемичен! Аз неволно свързвам това с новата 6 годишна пчеларска програма- ако се позволи на тези 60-70-80 годишни ревливи "пчеларски Кралималковци" да сучат субсидии, то накрая пчеларството ще е като от времето на Крали Марко- дънери с пчели в гората и гладни пчелари тичащи след летяците рояци! Заявявам, че Геоги Тодоров е човека, който може да обедени пчеларите и ако той беше начело на един единен пчеларски съюз нямаше да пиша сега! За посветените е ясно, другите явно ще го разберат по трудния начин! А той е - напишете писмо в Вашите предложения и го пращайте до държавна институция. Аз написах! А Вие ?