Цитат Първоначално публикувано от Дядо Йоцо
dimitrov76, нищо лично, просто се опитвам да предпазя колегите... А след като видях, че постваш чужда снимка за своя( като си я свалил след като "учтиво" са те помолили за това), и в тая тема от два акаунта се слагат еднакви снимки, ти какво би си помислил???
Точно за това станах и дърводелец... Защото не може да ви се вярва... Ако греша, извинявай!
Имате някаква грешка в този форум снимки аз не съм качвал. още повече това е раздел където производители постват обявите си. това че сме в една тема , не означава че снимките на колегата важат за моя пост. всеки може сам да избира дали ще стане дърводелец като вас или ще си поръча готов продукт както правят много хора. от практиката си като производител и търговец научих едно - всички искат евтино и качествено, е сами си отговорете на останалите въпроси. Лично аз съм достигнал до някакъв компромисен вариант за да предложа сравнително евтина продукция, която да се нарича кошер, а не кутия с рамки. Съгласен съм че има и измамници, но не се считам за един от тях. досието ми е чисто. май вече трябва да публикуваме и свидетелство за съдимост към обявите си.
успешен бизнес на всички!