Аз си купих вкоренени резници. Нямам идея за каква масова психоза (как звучи само) говори Spens. Аз просто поразтърсих из нета и попаднах на това растение. Хареса ми и потърсих от къде мога да си го купя, това е. Ама то е модно в тоя форум някой да знае и разбира всичко и другите да са заблудени и меко казано глупави.Първоначално публикувано от mityo79
Това http://www.farmer.bg/news_view.php?id=8473 е един от първите сайтове, които излизат в гугъл. Може би е първопричината на масовата психоза и полудяването на де що има пчелар по този вид растение. А и едва ли някой ще си го сади, за да го яде, че да се отрови. Тис-а също е отровен ама не пречи масово да се сади. Между другото тис-а е идеален за ограда, но е доста скъп.
Моите маргарити, които съм насадил покрай оградата на двора вече за две години са някъде около метър. Ако ми оставаше време да го полея сигурно щеше да е по-добре.
Покрай пчелина ми има много драка и той е идеален за ограда, не знам кой би успял да мине през нея. Тази година доста се посещаваше от пчелите, по книгите го дават добра медоносна култура. Но дали е така ще чуем някой по-запознат...