Цитат Първоначално публикувано от mityo79
Как се захваща , може ли си купя семенца например и да си направя расад.Имаш ли снимки да видя как изглежда като ограда.
Аз си купих вкоренени резници. Нямам идея за каква масова психоза (как звучи само) говори Spens. Аз просто поразтърсих из нета и попаднах на това растение. Хареса ми и потърсих от къде мога да си го купя, това е. Ама то е модно в тоя форум някой да знае и разбира всичко и другите да са заблудени и меко казано глупави.
Това http://www.farmer.bg/news_view.php?id=8473 е един от първите сайтове, които излизат в гугъл. Може би е първопричината на масовата психоза и полудяването на де що има пчелар по този вид растение. А и едва ли някой ще си го сади, за да го яде, че да се отрови. Тис-а също е отровен ама не пречи масово да се сади. Между другото тис-а е идеален за ограда, но е доста скъп.
Моите маргарити, които съм насадил покрай оградата на двора вече за две години са някъде около метър. Ако ми оставаше време да го полея сигурно щеше да е по-добре.
Покрай пчелина ми има много драка и той е идеален за ограда, не знам кой би успял да мине през нея. Тази година доста се посещаваше от пчелите, по книгите го дават добра медоносна култура. Но дали е така ще чуем някой по-запознат...