Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Страница 2 от 2 ПърваПърва 12
Резултати от 11 до 19 от общо 19

Тема: Въпрос

VIP Автор
    Регистриран
    17.08.2016
    Пчеларски район
    Страната на чудесата
    Гледам са ме понижили в обикновен редови член....явно не си вършех толкова време, тихо и съвестно работата и затова получавам шут в задника за благодарност. Благодаря от сърце за оказаната ми чест...Живи и здрави!?
    Тежко се говори с глухи!
    Трудно се показва истината на слепи! Ужасно се спори с идиоти!

Super Moderator
    Регистриран
    26.09.2010
    Пчеларски район
    Добруджа
    Цитат Първоначално публикувано от Трендафил Дончев Виж публикацията
    Гледам са ме понижили в обикновен редови член....явно не си вършех толкова време, тихо и съвестно работата и затова получавам шут в задника за благодарност. Благодаря от сърце за оказаната ми чест...Живи и здрави!?

не само теб
    май форума е приключил отдавна
    Аз винаги искам хората да ми обяснят с прости думи за какво става въпрос. Ако те не могат, значи или те не го разбират или нещо не е наред.

VIP Автор
    Регистриран
    17.08.2016
    Пчеларски район
    Страната на чудесата
    Ами ще приключи. Матеев хем не ни даде пълни права, хем не влизаше за да го погледне, че става хаос. Само с триене на хакерите не става...той не беше един, а може и един да е бил...но много спам трупаше и не можеш да смогнеш. Хората им писна и се махнаха. Както и да е...няма нищо вечно. Поне да ни бяха казали по едно "Благодаря".
    Тежко се говори с глухи!

VIP Автор
    Регистриран
    29.09.2011
    Пчеларски район
    Витоша над 1000м.
    "Тежко се говори с глухи!
    Трудно се показва истината на слепи! Ужасно се спори с идиоти!"
    Хубави сентенции.Самочувствието на "Непогрешимия".
    Понижение... Болшинството пишещи в тоя форум го правеха "В полза роду".
    Поздравявам Матеев, че е погледнал какво става с форума. По добре късно, отколкото никога.
    Едва ли помниш преди колко години написах "Язък за Форума." Е, още от тогава ти положи началото на края. От мене на Матеев БЛАГОДАРЯ!!!
    Не казвай " Хоп! " , преди да си скочил!

VIP Автор
    Регистриран
    17.08.2016
    Пчеларски район
    Страната на чудесата
    ,.............................
    Тежко се говори с глухи!

VIP Автор
    Регистриран
    17.08.2016
    Пчеларски район
    Страната на чудесата
    Цитат Първоначално публикувано от зуница Виж публикацията
    "Тежко се говори с глухи!
    Трудно се показва истината на слепи! Ужасно се спори с идиоти!"
    Хубави сентенции.Самочувствието на "Непогрешимия".
    Понижение... Болшинството пишещи в тоя форум го правеха "В полза роду".
    Поздравявам Матеев, че е погледнал какво става с форума. По добре късно, отколкото никога.
    Едва ли помниш преди колко години написах "Язък за Форума." Е, още от тогава ти положи началото на края. От мене на Матеев БЛАГОДАРЯ!!!
    Ха, ха....не си мисли, че съм обиден, че някой ме бил махнал от някъде си...!?!? Не съм искал да бъда и както добре знаеш и много се умува дали да ме поставят. Друга ми беше мисълта, но пак неразбран. Все пак вършех, а и не само аз, тази работа, отнемали сме си от времето, хабили сме нерви с този и онзи, и за какво...за нищооо...!?!? Редно беше, Матеев като един културен и ерудиран мъж, преди да удари шалтера, да каже едно Благодаря....ей, тъй, от хорска срама. Но както и да е...да е жив и здрав..!?!?
    А ти..лично изкефи ли се..!? Стана ли ти драго на душичката...!?!? И ти да си жив и здрав. Всяко начало има и край, било то хубав или лош. : За мен беше чест да бъда сред вас!
    Този пост е редактиран от Трендафил Дончев; 07.08.2026 в 02:30.
    Тежко се говори с глухи!

Потребител
    Регистриран
    31.03.2023
    А хората, които с години споделяха и собствен опит, и информация от литературата, като бяха изритани от форума, щото просто накривили на шапката на някой си, получиха ли поне по едно благодаря?! Още, когато създалите на форума го продадоха на един самонадеян, арогантен и некадърен баро не докосвал кошер през живота си, стана ясно, че това ще е началото на края.

Впрочем другаря матеев поне занимава ли се още с пчели, успя ли да направи революционното откритие, дето щеше да гледа кошери от компютъра?

п.п. и това, което залива форума не са никакви хакери, а спам ботове - има си отдавна създадени протоколи за такива, ама ........ от стотинкаджия, ако ще и да е милионер, толкова.

Почетен Автор
    Регистриран
    28.07.2013
    Пчеларски район
    Странджа
    Форума започна да умира когато старите заядливци, достигнали нивото си на некомпетентност, започнаха да си чешат егото заяждайки се с всички млади пчелари които вряха от идеи и ги обсъждаха открито. Независимо, че не всички идеи бяха успешни, все пак се създаваше диалог и обсъждане. Този процес беше опорочен от няколко кисели краставици които явно не понасяха инакомислието, а Матеев и модераторите гледаха отстрани сеир. Е това което мога да ви кажа е, че младите пчелари вече не са неопитни, придобиха знания с практиката, но няма как да го споделят с мрънкалниците които само чакат с какво да се заядат за да се направят на много важни. Факта, че форума е тотално умрял доказва моите твърдения. Айде със здраве...
    Който управлява знанието,управлява всичко!
    "С пари можеш да си купиш къща,но не можеш да създадеш дом,с пари можеш да имаш компания,но не и приятели,с пари можеш да си купиш лекарства,но не и здраве!" - китайска поговорка...
    "Повечето хора не искат свобода, защото е отговорност, а те се страхуват от нея" Зигмунд Фройд

VIP Автор
    Регистриран
    22.12.2010
    Винаги има виновен, за каквото и да било, но в случая, за замирането на форума не са виновни членовете, администраторите или модераторите, а по-скоро технологиите. Форумите като средство за комуникация отстъпиха място на нещо по-съвършено, а именно фейсбук и разните там други социални мрежи от ново поколение, не за друго, а защото предоставят много повече възможности на потребителите. Цъкваш камерата на телефона, фотъш са и си показваш я талигата, я кошерите, я кълките и т.н. В един момент много хора станаха журналисти, писатели, фотографи.

Страница 2 от 2 ПърваПърва 12

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •