Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Резултати от 1 до 10 от общо 19

Тема: Въпрос

Преглед на хибрид режима

VIP Автор
    Регистриран
    17.08.2016
    Пчеларски район
    Страната на чудесата
    Цитат Първоначално публикувано от зуница Виж публикацията
    "Тежко се говори с глухи!
    Трудно се показва истината на слепи! Ужасно се спори с идиоти!"
    Хубави сентенции.Самочувствието на "Непогрешимия".
    Понижение... Болшинството пишещи в тоя форум го правеха "В полза роду".
    Поздравявам Матеев, че е погледнал какво става с форума. По добре късно, отколкото никога.
    Едва ли помниш преди колко години написах "Язък за Форума." Е, още от тогава ти положи началото на края. От мене на Матеев БЛАГОДАРЯ!!!
    Ха, ха....не си мисли, че съм обиден, че някой ме бил махнал от някъде си...!?!? Не съм искал да бъда и както добре знаеш и много се умува дали да ме поставят. Друга ми беше мисълта, но пак неразбран. Все пак вършех, а и не само аз, тази работа, отнемали сме си от времето, хабили сме нерви с този и онзи, и за какво...за нищооо...!?!? Редно беше, Матеев като един културен и ерудиран мъж, преди да удари шалтера, да каже едно Благодаря....ей, тъй, от хорска срама. Но както и да е...да е жив и здрав..!?!?
    А ти..лично изкефи ли се..!? Стана ли ти драго на душичката...!?!? И ти да си жив и здрав. Всяко начало има и край, било то хубав или лош. : За мен беше чест да бъда сред вас!
    Този пост е редактиран от Трендафил Дончев; 07.08.2026 в 02:30.
    Тежко се говори с глухи!
    Трудно се показва истината на слепи! Ужасно се спори с идиоти!

Потребител
    Регистриран
    31.03.2023
    А хората, които с години споделяха и собствен опит, и информация от литературата, като бяха изритани от форума, щото просто накривили на шапката на някой си, получиха ли поне по едно благодаря?! Още, когато създалите на форума го продадоха на един самонадеян, арогантен и некадърен баро не докосвал кошер през живота си, стана ясно, че това ще е началото на края.

Впрочем другаря матеев поне занимава ли се още с пчели, успя ли да направи революционното откритие, дето щеше да гледа кошери от компютъра?

п.п. и това, което залива форума не са никакви хакери, а спам ботове - има си отдавна създадени протоколи за такива, ама ........ от стотинкаджия, ако ще и да е милионер, толкова.

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 2 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 2 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •