Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Страница 678 от 678 ПърваПърва ... 178578628668676677678
Резултати от 6,771 до 6,773 от общо 6773
    Почетен Автор
    Регистриран
    14.06.2021
    Мерси за репорта. Ами дано всичко е наред... Кажи все пак какво е положението след време. Причината да те питам е че много малко хора казват конкретно като има проблем. Повечето се чува като някаква новина по телевизията, но рядко някой човек пише или казва когато се е случило нещо .... АЗ винаги съм писал когато съм имал проблем, дори сега когато оставам без кошери писах веднага, за да видят повече хора. Да, вярно е че аз имам много малко и не ми е представителна извадката, но ако имаше някакво истинско общество, много хора щяха да споделят мнения и наблюдения, преди това за да може да се знае евентууално ако има някакъв проблем или нещо което не е типично.

Почетен Автор
    Регистриран
    21.11.2014
    Пчеларски район
    с.Близнаци, Община Хитрино, Област Шумен
    (23) КЛИНИЧНИ ПРИЗНАЦИ НА ВАРОАТОЗАТА И НОЗЕМАТОЗАТА ПО ПЧЕЛИТЕ - YouTube

Гледай видеата в този канал на д-р Гечев, и ще ти стане ясно защо имаш проблеми с пчелите. Този форум е мъртъв, тук няма кой да ти помогне. Бог да го прости Българското пчеларство.
    За слабото семейство пашата винаги е слаба, за силното винаги е обилна.

Почетен Автор
    Регистриран
    14.06.2021
    Цитат Първоначално публикувано от Георги Куров Виж публикацията
    (23) КЛИНИЧНИ ПРИЗНАЦИ НА ВАРОАТОЗАТА И НОЗЕМАТОЗАТА ПО ПЧЕЛИТЕ - YouTube

Гледай видеата в този канал на д-р Гечев, и ще ти стане ясно защо имаш проблеми с пчелите. Този форум е мъртъв, тук няма кой да ти помогне. Бог да го прости Българското пчеларство.

Благодаря, ще му обърна специално внимание ..

Страница 678 от 678 ПърваПърва ... 178578628668676677678

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 5 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 5 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •