"Повече пот в учението, по-малко кръв в боя!" wink;Първоначално публикувано от jordanov
Тази есен пчелите ми определено не бяха много рахат и по едно време дори го удариха на канибализъм. Не по-рахат бих бил аз, ако през януари или февруари установя, че двете слаби отводки, които така и не успяха да се развият, са поели към Елисейските полета след героична борба със Зимата.
Не обичам природата все да ме изненадва, макар и статистически погледнато, вероятността да има втора поредна студена зима, както и втора поредна сушава година, е нищожна. За съжаление обаче, и тази година очаквам зимата да ме изненада с внезапното си настъпване на 21 декември по обяд, а така се надявах този път да няма зима, което впрочем би могло наистина да се случи, ако Светът свърши... :D
Но знам ли, ако след "Края на света" пак настъпи пролет, и ако природата пак разцъфти, а пчеличките пак се разхвърчат, мен ще ме налегне пролетна умора, и тогава може да ми дойде друг акъл. А сега изглежда много лесно - ори, мели, яж. :D

Цитат