Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Резултати от 1 до 10 от общо 84

Преглед на хибрид режима

Заслужил Автор
    Регистриран
    19.02.2012
    Цитат Първоначално публикувано от jordanov
    "Аре нема нужда". Та прибрах уреда за мъчение у шкафа, аз - рахат, пчелите - два пъти.
    "Повече пот в учението, по-малко кръв в боя!" wink;
    Тази есен пчелите ми определено не бяха много рахат и по едно време дори го удариха на канибализъм. Не по-рахат бих бил аз, ако през януари или февруари установя, че двете слаби отводки, които така и не успяха да се развият, са поели към Елисейските полета след героична борба със Зимата.
    Не обичам природата все да ме изненадва, макар и статистически погледнато, вероятността да има втора поредна студена зима, както и втора поредна сушава година, е нищожна. За съжаление обаче, и тази година очаквам зимата да ме изненада с внезапното си настъпване на 21 декември по обяд, а така се надявах този път да няма зима, което впрочем би могло наистина да се случи, ако Светът свърши... :D
    Но знам ли, ако след "Края на света" пак настъпи пролет, и ако природата пак разцъфти, а пчеличките пак се разхвърчат, мен ще ме налегне пролетна умора, и тогава може да ми дойде друг акъл. А сега изглежда много лесно - ори, мели, яж. :D
    "It's so simple to be wise. Just think of something stupid to say and then don't say it."
    Sam Levenson

Наблюдател
    Регистриран
    17.05.2015
    Здравейте, Колеги.

Млад пчелар съм и искам да попитам,защо при външните прашецоуловители се налага да се се държат по няколко часа, докато при вътрешните може да се държат целогодишно ? Къде е разковничето на създалата се ситуация ?

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •