[quote="Юрий Цветков"]Честно казано, мен лично въобще не ме интересува. Както не ме интересуват и програмите, изкупните цени на меда или цените на майките и отводките.
Ама като не те интересува защо искаш да си казваш мнението?
За какъв морал говориш или искаш да говориш за пчелари правещи няколко списъка, само и само да са с едно -две места по напред! Бил на 20-то в единия, а в другия на 18-и примерно и иска и на двете места да има ред. :D
Ако ти като модератор виждаш форумът като средство за залагане, то ако е за коне, каракачански кучета или първочетене на книгата "Винету", и аз бих заложил. Но ако става дума да делиш пчеларите и да залагаш на един, добър- лош за сметка на други маргинали просто не си познал. Аз не залагам на никого, защото през тези години имам мнение за повечето и смятам, че тези хора са малко или повече меко да го кажа- неефективни и винаги са си поставяли личните си интереси пред общите. Но по горе съм писал, че точно това заслужават пчелари като теб, които не се интересуват как и кой ги, както е писал г-н Бонев -мандръца! И аз нямам нищо лично към теб, просто защото не те познавам, но ми прави впечатление, че във форума Пернати. ком по-добре се изявяваш!

Цитат