Цитат Първоначално публикувано от Димитър Бонев
Имало е идея средствата да бъдат рапределени на пчелно семейство, но идеята била отхвърлена, защото администрирането на процедурата уж щяло да струва скъпо. Но в същност нещата стоят далеч по-различно.
Чест ти прави г-н Бонев,че ги пишеш тези неща, защото всички ги знаят, ама нали са си Андрешковци, всеки си кротува, белким излъже и другарчето си по пчелин. Такава злоба, такава омраза между пчелари- приятели не бях виждал от последната кампания във В. Търново!!! Имаше и явно недиспансеризирани психично болни, ама нали са си "пчелари-ЗП" не им трябва психодиспансер. wink; За толкова години не се намери един! честен човек да съзре конфликт на интереси с председателите на браншови съюзи, търтеевопроизводители и други атоми, че да прекрати този цирк за пчеларите. Не се ли замисляте, че ако на "зърнарите" им бяха приложили такъв номер- да си купуват примерно само семена от"семето на дядо и баба" от групата на приятелите примерно, ще сринат с фадромите си РА във всичките окръжни градове. Не смятам обаче, че всички изброени от Вас са вкупом виновни- познавам някои от хората лично и мога да гарантирам, че те са честни хора и може би са" притискани" от хора неизброени от теб. Но предполагам, че Вие ги свързвате тези неща!
Разказваха ми случка, как цитиран от Вас г-н Бонев "фактор" влиза сутринта в РА на своя пчелин и пререждайки нещастниците, стояли цялата нощ, а и предищните нощи, на студа, да пазят ред и заявява, че спешно трябва да пътува до София и с министъра да пише новата тригодишна пчеларска програма :D и те с радост му дават първи да си подаде заявление! Тъжно, но факт! Чудя се г-н Бонев, ако бяхте станали и Вие "браншови фактор", знам ли дали някой щеше да се бори за хора, готови за 5 лева да те продадат! Но "блаженни са вярващите и тяхно е царството небестно" но тук земното...