Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Резултати от 1 до 10 от общо 604

Преглед на хибрид режима

VIP Автор
    Регистриран
    31.12.2010
    Мдаа, всичко тече, всичко се променя и така преминава световната слава...В два-три други Ф дето наблюдавам е същата работа, други пък просто си заспаха, обозе почивших... Нормален процес, да речем... Някои колеги сигурно, дето се изявяваха тука със самочувствие и самоувереност и със стотици кошери, може и да са приключили с пчелите. Други пък, дребосъци ентусиасти станахме на по 50-60, че и на 70 сигур и вече интересът друг, кой знае...
    Информацията тук- факт - огромно количество, но уви, вече затрупана в стотици страници празнословие и надприказвания разни. Човек ако няма работа може да си чете цяла зима на топло.
    Не ги гледам в тубето, а и Пушалката не я знам къде е но съм любопитен - има ли някой от тук известните да се изявява сега като гуру на пчелите и пчеларите?
    Никога не предпочитай личната си глупост пред полезния съвет. Сократ
    Всеки трябва да извърви своя пчеларски път... Доктора от Павликени

Почетен Автор
    Регистриран
    14.06.2021
    Цитат Първоначално публикувано от jordanov Виж публикацията
    Мдаа, всичко тече, всичко се променя и така преминава световната слава...В два-три други Ф дето наблюдавам е същата работа, други пък просто си заспаха, обозе почивших... Нормален процес, да речем... Някои колеги сигурно, дето се изявяваха тука със самочувствие и самоувереност и със стотици кошери, може и да са приключили с пчелите. Други пък, дребосъци ентусиасти станахме на по 50-60, че и на 70 сигур и вече интересът друг, кой знае...
    Информацията тук- факт - огромно количество, но уви, вече затрупана в стотици страници празнословие и надприказвания разни. Човек ако няма работа може да си чете цяла зима на топло.
    Не ги гледам в тубето, а и Пушалката не я знам къде е но съм любопитен - има ли някой от тук известните да се изявява сега като гуру на пчелите и пчеларите?

Като гуру не виждам някой да се опитва. Има много опитни хора които пишеха, но наблюдавам сега особено и те не пишат. Не знам какво стана, но особено след този лош сезон ... съвсем не пишат хората. Явно всеки си има дертове разни и не му се занимава много много ... чак по интернет да пише.

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 2 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (1 потребител (и) и 1 гост (и))

1. Георги Куров

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •