Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Резултати от 1 до 10 от общо 4229

Преглед на хибрид режима

VIP Автор
    Регистриран
    22.12.2010
    Цитат Първоначално публикувано от Pero Melifero Виж публикацията
    Е как магазини не си сложил, средата на Май сме бре, Калине? Айде не на всички, но не може да нямаш семейства като за магазини. Та ти и рапица знам че вадиш, ми тя ще прецъфти, акацията също...
    Слаби са ми семействата. По-силните, които са 1/4 от общата бройка ги разселих малко, слагайки пити със запечатано пило на слабаците. Рапицата хич я няма. Сели са я в сушаво време и...Акация като гледам няма да има при мен, та ще гоня липата.
    Покрай мен има още двама пчелари от скоро и при тях картината е същата.
    Аз си знам грешката, но обстоятелствата наложиха това мое действие/бездействие миналата година. Е, сега храня, за да ги "вдигна", та дано извадя някое кило мед, поне да си възвърна инвестицията.

Заслужил Автор
    Регистриран
    12.07.2013
    Цитат Първоначално публикувано от kuline Виж публикацията
    Слаби са ми семействата. По-силните, които са 1/4 от общата бройка ги разселих малко, слагайки пити със запечатано пило на слабаците. Рапицата хич я няма. Сели са я в сушаво време и...Акация като гледам няма да има при мен, та ще гоня липата.
    Аз си знам грешката, но обстоятелствата наложиха това мое действие/бездействие миналата година. Е, сега храня, за да ги "вдигна", та дано извадя някое кило мед, поне да си възвърна инвестицията.
    Туй са дребни кахъри наборе. Простата как е?
    Богохулство е да мислиш, че нещо е случайно.
    Да хапнем да пийнем, другото е лъжа.
    Живота свършва, парите не.

VIP Автор
    Регистриран
    28.01.2021
    Пчеларски район
    общ.Севлиево, обл.Габрово
    Цитат Първоначално публикувано от kuline Виж публикацията
    Калине, при мен акацията цъфна по високото. В ниското покрай мен, единични цветове.
    Може би някаква инверсия по време на застудяванията пролетта. От твоите семейства съм доволен. Две са с магазини, с по 7-8 пити с нектар. Третото при последния преглед, преди да сложа магазините, беше направило маточници и прецених, че е най-добре да изведа майката в отводка. За мен семействата ти са добри(по-добри от моите).

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 19 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 19 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •