Да си отговоря сам на себе си, понеже през ноща валя леко дъжд без да е имало буря тук, температурите са хубави и кошера работи. Отворих го малко да видя какво е положението, тъй като съм отбелязал че то 4-ти работят по акацията. Не е перфектно но май е добре за няма и 3 пълни дни. Запълнили са ми двете крайни пити от двете страни общо 4 от 10рамковидя магазин. на питите до тях също има. Не знам защо бях им сложил и 3-4 восъчни основи в магазина те са изграени и слагат по малко нектар. Горе долу само в 2 пити май още няма почти нектар.
Друг път не ми се налага да мисля много за втори магазин, обаче сега се чудя и кога е правилно да се постави. При слънчогледа е лесно. Ама тук сега хем ще има застудяване хем, не е ясно после какво ще стане.
Според вас дали да мисля за втори магазин или да ги оставям така както са. Аз си мислех да сложа втори магазин след 2 дни, ама то точно тогава ще е събота когато ще е студено... Друг вариант е да ги погледна пак петък привечер... Ама тогава дори да са за втори магазин има ли смисъл да го слагам като събота и неделя ще е студено.