Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Страница 54 от 54 ПърваПърва ... 444525354
Резултати от 531 до 537 от общо 537
    Super Moderator
    Регистриран
    17.08.2016
    Пчеларски район
    Страната на чудесата
    Цитат Първоначално публикувано от kuline Виж публикацията
    Пиша по заръка на мой познат, член на форума.
    По негови думи проблема е следния:
    Забравена парола за логване. Активиране на опцията възстановяване на парола, но не получава имейл за въстановяване на паролата.
    Какъв може да е проблема? Предполагам, че това е от компетенциите на администратора.
    До колкото помня, преди време подобен проблем имаше и Ангел Йосифов, но незнам как се реши проблема.
    Регистрира се отново...
    Тежко се говори с глухи!
    Трудно се показва истината на слепи! Ужасно се спори с идиоти!

Почетен Автор
    Регистриран
    14.06.2021
    Цитат Първоначално публикувано от kuline Виж публикацията
    Пиша по заръка на мой познат, член на форума.
    По негови думи проблема е следния:
    Забравена парола за логване. Активиране на опцията възстановяване на парола, но не получава имейл за въстановяване на паролата.
    Какъв може да е проблема? Предполагам, че това е от компетенциите на администратора.
    До колкото помня, преди време подобен проблем имаше и Ангел Йосифов, но незнам как се реши проблема.

ПРоблемите може да са технически, във форума, там администратора трябва да го оправи. Но може обаче и по случайност имейл-а който му се праща, автоматично да отива в СПАМ папката на човека и той да не му е обърнал внимание. Но най-вероятно си е проблем в сайта. Аз не искам да рискувам да пробвам, да не ми стане нещо с профила ..

Super Moderator
    Регистриран
    17.08.2016
    Пчеларски район
    Страната на чудесата
    Цитат Първоначално публикувано от kaloyanv Виж публикацията
    ПРоблемите може да са технически, във форума, там администратора трябва да го оправи. Но може обаче и по случайност имейл-а който му се праща, автоматично да отива в СПАМ папката на човека и той да не му е обърнал внимание. Но най-вероятно си е проблем в сайта. Аз не искам да рискувам да пробвам, да не ми стане нещо с профила ..
    Не си правете експерименти, че аз съм модератор, а понякога и мен не ме пуска със седмици...
    Тежко се говори с глухи!

Почетен Автор
    Регистриран
    30.08.2017
    Пчеларски район
    планета Земя
    Цитат Първоначално публикувано от Трендафил Дончев Виж публикацията
    ... а понякога и мен не ме пуска със седмици...
    Мирише ми на ИИ a.k.a AI. Явно и ти не слушаш от време на време

Автор
    Регистриран
    03.03.2016
    Пчеларски район
    обл. Ловеч
    Имам проблем, и не знам в мен ли е причината или в системата
    От известно време - по точно от есента не мога да влизам в личният профил от антетката в ляво на съобщението. Преди като чукнеш на името и от там влезеш в профила на човека па видиш от кой край е - дали е близо до теб или на .... па си направиш сметката дали си струва пътя обявата и т.н. Сега обаче не става. Чукаш на името, влез в профила и - нов прозорец който е чисто бял и до там. Пробвах и да вляза в моя по същият начин и пак така. А като влизам в моя да го редактирам си излиза всичко. Та повредата в моя телевизор ли е или е от предаването

Почетен Автор
    Регистриран
    30.08.2017
    Пчеларски район
    планета Земя
    Цитат Първоначално публикувано от Ивайло_Иванов Виж публикацията
    Имам проблем, и не знам в мен ли е причината или в системата
    От известно време - по точно от есента не мога да влизам в личният профил от антетката в ляво на съобщението. Преди като чукнеш на името и от там влезеш в профила на човека па видиш от кой край е - дали е близо до теб или на .... па си направиш сметката дали си струва пътя обявата и т.н. Сега обаче не става. Чукаш на името, влез в профила и - нов прозорец който е чисто бял и до там. Пробвах и да вляза в моя по същият начин и пак така. А като влизам в моя да го редактирам си излиза всичко. Та повредата в моя телевизор ли е или е от предаването
    телевизора ти най-вероятно си е напълно в ред, но виж ретранслатора окуця от около година и май май няма и да го оправят

Super Moderator
    Регистриран
    17.08.2016
    Пчеларски район
    Страната на чудесата
    Цитат Първоначално публикувано от Pero Melifero Виж публикацията
    телевизора ти най-вероятно си е напълно в ред, но виж ретранслатора окуця от около година и май май няма и да го оправят
    Да. Това е най-вярното и наистина няма кой да се грижи за форума/така мисля/. Аз, макар че съм с гръмкото "Супер" модератор, имам малко права и възможности за въздействие. Радвайте се и на това.
    Тежко се говори с глухи!

Страница 54 от 54 ПърваПърва ... 444525354

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •