Не знам какво се скапва, ама положението е много странно. Днес хубаво време, летят да се прибият ... Почти са напълнили магазините и не знам в момента какво да правя ... Би следвало пашата да спре ... Иначе бях подарил един кошер, който го бях направил на Фарар кошер на един приятел, който е на половин километър от мен до гората ... Беше на 2 корпуса и му дадох април месец още един, смисъл дадох му пити, че той няма ... И се чудех кога ще дойде за четвърти корпус, а той така и не дойде. Днес ми се обади, че кошера изроил. За първи път виждам такова нещо, кошер с млада майка да изрои от зор. Беше напраскал с мед целия трети корпус и навсякъде където нямаше пило. Та сега му дадох пак рамки от моите с мед и основи и недоизградени и вече станаха 40 рамки ... Те вече и за мен не остават. ... Малко ме е яд че го е изтървал понеже съм му дал най-младия и хубав който имах ... Но пък сега поне вече има 2 семейства .. Едно семейство и един рой. Но съм съм сигурен че тоя рой, който е голям ще стане на семейство до слънчогледа и ще му даде.