Благодаря за съвета Дядо бюро, преди да го направя, взех и прехвърих всичките пити и всичко претопих, което ми се видя зле .. За по натам ще го имам предвид ...

Иначе за нашия район, за първи път откакто обръщам внимание и това са 6-7 години, виждам такъв сезон. Първо всичко е много напред, акацията я очаквам до 1 седмица и точно тогава се пада едно застудяване .. Като цяло на едно място се появиха първите цветове, тя е на 2 км от нас обаче е някаква специална. Всичката нормална и 99 процента разцъфва от 7 до 10 дни от тази. Това означава че тази година в района на Плевен ще имаме 3 седмици по ранно разфъфтяване и я чакам около 20-ти април най-късно. Друг път е около 10ти май.

Другото нещо е че гледам стара планина и не си спомням по това време да няа сняг на най-високите и върхове, това значи че ще е голяма суша ... Дано все пак да попревали нещо, но нещата не ми се виждат добре, въпреки тази буйна растителност която се случи за има няма 1-2 седмици от нищо, всичко е зелено. Може и да не е случайно това.

В понеделник тук ще е 31 градуса а четвъртък 12. Това е голяма аномалия, ще мине след вторник студен и дъждовен Атлантически фронт, просто още не е ясен на 100 процента какъв ще е ..