Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Резултати от 1 до 10 от общо 4230

Преглед на хибрид режима

Почетен Автор
    Регистриран
    14.06.2021
    Цитат Първоначално публикувано от Nik_m Виж публикацията
    Я стани законен и тогава ще говорим. Етикети 180лв., капачки 150лв., буркани 700лв., анализ на меда 145лв., осигоровки, минимум 1200лв., дововор с фирма за борба с вредителите 100лв., документация още поне 500лв. и тегли чертата. Това за 1 тон и се оскъпява с 3лв. меда. Като сложиш бензин, препарати, подхранвания, инвентар и то стана страшно.
    На мен това ми е ясно, да не говорим че за анализ преди 3,4 години дадох точно 500 лева и то е за моя информация, тогава имах 4 или 6 кошера. Може би вие се оправяте понеже го продавате на дребно. То и затова с меда не ми се вижда точно как ще стане работата, хем е нещо хубаво, хем май и няма толкова търсене ..

VIP Автор
    Регистриран
    28.01.2021
    Пчеларски район
    общ.Севлиево, обл.Габрово
    Цитат Първоначално публикувано от kaloyanv Виж публикацията
    На мен това ми е ясно, да не говорим че за анализ преди 3,4 години дадох точно 500 лева и то е за моя информация, тогава имах 4 или 6 кошера. Може би вие се оправяте понеже го продавате на дребно. То и затова с меда не ми се вижда точно как ще стане работата, хем е нещо хубаво, хем май и няма толкова търсене ..
    Търсене има и то много. Трябва да намериш правилния начин и правилните хора, на които да предлагаш. Но,... всичко зависи от контактите, от обкръжението на човек. От контактите, както се казва тет-а-тет. Мога да кажа, как аз продадох първите си буркани с мед. Просто небрежно сложих няколко буркана до ченгела. И хората идвайки за едно започнаха да купуват и друго. Миналата седмица, пътувайки по работа, си взех кутийка с прашец за собствена консумация. Оказа се, че роднина на клиентите е пчелар и са долу-горе наясно с пч. продукти. Но дойде и въпроса- твоя прашец много шарен, нашия не е такъв. Та, от дума на дума обясних вижданията си, начина на работа...и поискаха да си купят.

Почетен Автор
    Регистриран
    14.06.2021
    За всичко си трябва подход .. има да се уча тепърва, ама дали ..

Почетен Автор
    Регистриран
    17.04.2021
    Пчеларски район
    Брезово
    Зарежи манастирите!Отвори компютъра и намери най-близкия детски дом и .....и си ти...

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 19 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 19 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •