Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Резултати от 1 до 10 от общо 4230

Преглед на хибрид режима

Почетен Автор
    Регистриран
    14.06.2021
    Карай да върви, явно някъде нещо бъркам, ама никой не казва какво точно .. Само не казвайте отново "всеки сам трябва да извърви пчеларския си път" .. За какво трябва да си троша главата като вие може да ми помогнете със съвети и да бъдете така добри да ме предпазите от това да си строша главата. Правил съм го няколко пъти, включая и тазгодишното тежко счупване на крака от което още се оправям и още контузии и тн .
    ч

VIP Автор
    Регистриран
    22.12.2010
    Цитат Първоначално публикувано от kaloyanv Виж публикацията
    Карай да върви, явно някъде нещо бъркам, ама никой не казва какво точно .. Само не казвайте отново "всеки сам трябва да извърви пчеларския си път" .. За какво трябва да си троша главата като вие може да ми помогнете със съвети и да бъдете така добри да ме предпазите от това да си строша главата. Правил съм го няколко пъти, включая и тазгодишното тежко счупване на крака от което още се оправям и още контузии и тн .
    ч
    Аз разбрах отдавна, че си "дебела глава" и за това спрях със съветите. Имайки предвид, че пчеларите не са гламави, вероятно и други са в моя отбор.

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 6 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 6 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •