Разполагам в момента с 8 флакона от 200 ml диетил етер, които ми останаха от поръчка на наш клиент. Цена - 18лв, изпращане по Спиди. За контакти тук на ЛС или на мейл office.tsc1ltd@gmail.com
Когато мирогледа на един човек се свие толкова, че се превърне в точка, той казва:
"Това е моята гледна точка"
Поради засиления интерес към този продукт и получените запитвания Ви уведомяваме за следното:
1. Поради спецификата на производството продукта може да се изработва само на партиди от 20 или повече броя.
2. На склад не съхраняваме готова продукция и тя веднага се изпраща на купувачите
3. Пускаме в производство партидата само когато има достатъчно желаещи за изкупуването и.
4. Цена на флакон от 200ml - 18лв. Цена на цяла партида -16лв/бр.
Поради това молим за Вашите предварителни заявки, които трябва да съдържат:
- име и фамилия;
- мобилен телефон за контакти;
- адрес за изпращане по Спиди;
- брой флакони.
За заявки:
моб. 0888/509-588 или Viber
mail office.tsc1ltd@gmail.com
тук на ЛС
Когато мирогледа на един човек се свие толкова, че се превърне в точка, той казва:
"Това е моята гледна точка"
Да споделя, че аз също си взех един флакон. Реших да го пробвам при зареждането на микронуклеусчета. Викам си, айде да не оставам по-назад от мУдерните и напредничавите и да се излагам с някВа си пръскачка..., пък и кой бяга от "на хляба - мекото и на работата - лекото"! Речено- сторено...
Като цяло - разочарование (в смисъл да ми се улесни с нещо трудът). След толкова хвалебствия очаквах повече (разбира се не отричам вероятността и аз да съм объркал "технологията"). А за това, че забравяли стария си кошер, явно не всички пчели са съгласни...
За други приложения не мога да изкажа мнение, но пчелите за микронуклеусите и занапред смятам да ги "обработвам" само с вода от пръскачката...
В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))