Може би наистина няма смисъл да се връща човек назад. Но е имало, а сигурно и още има хора, за които това назад, е целият им живот...
https://youtu.be/6BNLVezUaVQ
Гледай 10-13 мин. и 17-20:37.
Р.Р.
Това за "ду" и "нав", сериозно ли?![]()
Може би наистина няма смисъл да се връща човек назад. Но е имало, а сигурно и още има хора, за които това назад, е целият им живот...
https://youtu.be/6BNLVezUaVQ
Гледай 10-13 мин. и 17-20:37.
Р.Р.
Това за "ду" и "нав", сериозно ли?![]()
Съжалявам за пра-дядо ти. Кулаците са убивани публично по жесток начин, за назидание на другите и после им е отнемано всичко.
Какъв е смисъла да се учи измислената история за някаква велика България, дето била по времето на "прабългарите".
Какво значи прабългари и какво общо имаме с тях?
-Добре, че разрешиха частното, та да се видят преимуществата на социализма.
Що се отнася до последното правителство...Тях не ги мисля изобщо - те са добре.
„Спасението на давещите се е дело на самите давещи се!“ - Остап Бендер
Удавихме се майна!
Удавихме се майна!
Нищо не оправдава убиство но в твоя ред на мисли къде прабългарите там и кулаците а в действителност трябва да се помнят и едните и другите .
То се видя и демокрацията до какво води.
П.П.Вчера имах гост приятел де преди 8г. отиде в Англия реди колко сме зле тук и колко хубаво там ама каза нещо де ме фрапира имало много бездомници стари и то местни защото никога не са работили само на помощи и децата като пораснели спирали помощите и тия отивали под мостовете. Повечето нямали и акъл дорде са на помощи да помислят за старини като бизнес или някви спестени средства. Нямам идея дали е вярно и в какъв % е
Разколачване е имало и в БГ, но се отрича. Имало наченки на разкулачване. Да бе, Да. Наченки!
За демокрация в БГ не можем да говорим. Още при Живков "Мафията си имаше държава", има си и сега.
За бездомниците съм съгласен. Има ги, но това си е техен избор. Може би и погрешна социална политика.
Сигурен ли си, че утре като грохнеш спестяванията ти ще струват нещо?
Дали ще получиш пенсия въпреки, че си внасял осигуровки, или както здравеопазването - уж си осигурен, пък като се разболееш плащаш.
Удавихме се майна!
Има най различни видове просеци. Тези които знам биват : Едни са на социални помощи и просят за алкпохол и цигари. Други които просят за техния цар в Румъния . Обикновено са старци и инвалиди .Има и такива които влизат в метрото и обикалят по вагоните да просят .На румънците обикновено им казват колко трябва да донесат вечерта.Отделхо получават помощ от която нищо не виждат.И май ги биели ако донесат малко пари.Не съм сигурен. Така съм чувал. Аз лично българин просек не съм срещал.Тези които крадят те са по центъра. Преди години се чуваше че един просек можело да си докара до 150 пари на ден.Но сега хората се свиха и по рядко дават пари.Имаше една англичанка която нашите я бяха кръстили госпожа един паунд.Тя искаш едно паундче но сега е променила тактиката и иска пари за цигари.
Вие защо ме питате да не би да сте решили нещо ?
Mr...................Господин
Mss................Госпожа
Miss...............Госпожица
Ms..................Неопределено ?
Трябва сам да посочите .
По принцип ако работиш за местен каквото сте се разбрали ти го дава.Проблем има ако работия за българин,турчингрък,сърбин ,македонец,албанец .Ще въртят ще сучат м кусури ще търсят само и само да те отрежат от парите.По добре е да работия за румънец отколкото за българин.Ще ти плаща повече от българина. Аз не съм попадал на румънец но съм чувал от други хора.
Как се определяля началното ниво на развитие на човекоподобните.
1. Използват камъни и сопи.
2,Затруяват с камъни своите умрели събратя.
3.Палят сами огън.
4.Начало на добив на метал.
5.Използват впрегатни животни.
6.Запчват да обработват фигури от камъни.
И. т. н.
В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))