Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Резултати от 1 до 10 от общо 200

Преглед на хибрид режима

Почетен Автор
    Регистриран
    17.04.2021
    Пчеларски район
    Брезово
    Цитат Първоначално публикувано от dvd111 Виж публикацията
    Така е, за съжаление!

То е очевидно - за да си мислим (
    и впоследствие самообвиняваме), че всъщност това е нашият избор...
    Никога не съм се обвинявал за политическия си избор.Обвиненията са ни тикани в устата от опозицията.....и се опитват да ни доказват,колко сме сгрешили.Важно е да се посее семенцето на съмнението......
    п.п.Дали ще се намери,среден западно европеец,който да е доволен от положенирто си,в градивен план, през последните 20г.

Почетен Автор
    Регистриран
    24.07.2019
    Пчеларски район
    Харманли
    Цитат Първоначално публикувано от Angel Yosifov Виж публикацията
    Никога не съм се обвинявал за политическия си избор.Обвиненията са ни тикани в устата от опозицията.....и се опитват да ни доказват,колко сме сгрешили.Важно е да се посее семенцето на съмнението......
    п.п.Дали ще се намери,среден западно европеец,който да е доволен от положенирто си,в градивен план, през последните 20г.
    И добре правиш, че не си се обвинявал.
    А аз съм се обвинявал....доскоро. Ноооо, не е виновна само опозиццията... Всъщност промиването на мозъци, толкова очевадно напоследък, със сигурност никога не е спирало. Кому е е било (и е) нужно? - Ами на ония, за които не сме хора, заслужаващи достоен живот, а инструмент за постигане на целите им и обслужване на интересите им. И се редуват наши и чужди паразити, изсмуквайки като акари жизнените ни сили...
    И внушавайки ни, че това е нашият избор...

Автор
    Регистриран
    31.03.2023
    И добре правиш, че не си се обвинявал.
    А аз съм се обвинявал....доскоро. Ноооо, не е виновна само опозиццията... Всъщност промиването на мозъци, толкова очевадно напоследък, със сигурност никога не е спирало. Кому е е било (и е) нужно? - Ами на ония, за които не сме хора, заслужаващи достоен живот, а инструмент за постигане на целите им и обслужване на интересите им. И се редуват наши и чужди паразити, изсмуквайки като акари жизнените ни сили...
    И внушавайки ни, че това е нашият избор...
    ......

Автор
    Регистриран
    31.03.2023
    ....Всъщност промиването на мозъци, толкова очевадно напоследък, със сигурност никога не е спирало. Кому е е било (и е) нужно? - Ами на ония, за които не сме хора, заслужаващи достоен живот, а инструмент за постигане на целите им и обслужване на интересите им....
    И все още си позволяват да ни наричат “Обикновените хорица"
    Толкова дълбоко е залегнало в подсъзнанието им, че те са нещо, а ние сме нищо, че чак не се усещат.
    И това ще бъде докато ние самите не им покажем, че са безполезни паразити.

П.п. “Делото по спасяването на давещите се е Дело на самите давещи се“ - Остап Бендер

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •