Първоначално публикувано от
rumenggr
Ако ще говорим за янките и техните пакости през годините, по-добре нова тема да отворим. В Авганистан руснаците са избили към 4 000 000(спорна цифра, но...). Руски мир! За руското присъствие в Сирия и Либия преди споменатите събития също може да се поговори! А относно "революцията". Революция е насилствено завземане на властта! Да видим. След като руското протеже Янукович отказа да изпъни волята на народа и провали преговорите с Европа, беше свален от власт ОТ УКРАИНСКИЯ ПАРЛАМЕНТ със гласуване, не с революция ! После избяга, защото му потърсиха отговорност. Къде? В Русия при френдовете си. И започнаха години на размирици. Кой снабдяваше сепаратистите с оръжие? Сигурно янките?
Кой дрънкаше оръжия по границите на Украйна още тогава? Кой отцепи територия от суверенна държава в онези години и как? Първо вкара паравоенните, после военните и направи смешен референдум. Който си мисли, че службите на различните държави действат коренно различно се лъже. Сценариите може да са различни, но приомите са много идентични. Да оставим кой, какво инсценирал, подстрекавал финансирал и т.н . Украйна избра развитие в посока Европа, днес иска същото и това е в основата на всичко. Същия път избраха децата на повечето велможи от Путьовата върхушка!!!! Защо? Защо те се лигавят с благинките на демократичните общества? Защо не си седят в къщи? Нали са велики? Защо Украйна да не избере своя път? Светът отдавна се променя! Прав си! А Путин иска да го върне в ерата СССР. Даже не се притесняват публично да се изпускат(военните му маши) Е няма, как да стане. И, няма как, някой на някого да мята мегатони и да не поеме от същото!!! За мен по-извратено е да търсиш свободен живот, да претендираш за свобода на слово, народна воля, права на човека, демократично управление и в същото време да благославяш едноличния тотален режим на Путьо. Смелчаци колкото искаш. Защо обаче не си стегнат багажа и не заживеят при Путин? Да се изтъпанчат на Червения площад и да викат, не ми харесва управата на Русия. Ще ги изпарят, преди да са казали "Чичковите червенотиквеничковчета". Отдалече, на сухо и на завет е много лесно да се правят на "възрожденци". Аз спирам да се занимавам с темата. Всеки си има собствен наклон, своя истина и може да я афишира и претендира. Между другото, в Русия това е противозаконно
))