Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Страница 156 от 169 ПърваПърва ... 56106146154155156157158166 ... ПоследнаПоследна
Резултати от 1,551 до 1,560 от общо 1685
    Super Moderator
    Регистриран
    17.08.2016
    Пчеларски район
    Страната на чудесата
    Цитат Първоначално публикувано от Георги 1974 Виж публикацията
    Преди малко гледах предаване в коя страна се хранят най здравословно тоест хората имат по-дълъг живот и по малко заболявания.За мое изумление това бе Исландия.Казвам изумление защото там е студ и няма кой знае какви плодове и зеленчуци, кухнята им е от основно местни и рибни ястия и млечни продукти.Разковничето е , че страната е чиста храната също от малки ферми и общо взето много много не и тръпчуват тоест по близо е до първичния си вид
    Жорко, и в България сме близо до първичния си вид...на маймуни ни направиха.
    Тежко се говори с глухи!
    Трудно се показва истината на слепи! Ужасно се спори с идиоти!

VIP Автор
    Регистриран
    28.01.2021
    Пчеларски район
    общ.Севлиево, обл.Габрово
    Преди малко гледах предаване в коя страна се хранят най здравословно тоест хората имат по-дълъг живот и по малко заболявания.За мое изумление това бе Исландия.Казвам изумление защото там е студ и няма кой знае какви плодове и зеленчуци, кухнята им е от основно местни и рибни ястия и млечни продукти.Разковничето е , че страната е чиста храната също от малки ферми и общо взето много много не и тръпчуват тоест по близо е до първичния си вид
    Ще споделя нещо лично преживяно. Преди 7 години, получих урологична инфекция. Влязох в болница, оправиха ме, но от изследванията се установи, че съм я получил в следствие на диабет.
    Като отидох на специалист, ми изписа лекарство за сваляне на нивото на глюкоза в кръвта и ме натири по живо, по здраво... Като го купих и го отворих, от кутийката извадих 2 блистера и листовка, дълга около 70 см. Поне половината и дължина беше заета с описание на страничните ефекти.
    Отне ми няколко месеца, да изчета всичко изписано някога, някъде, за диабета. Срещах се с много хора с диабет, консултирах се и с други лекари.
    Та, спрях да приемам продукти от брашно и захар. Картоф, бял ориз, сладки плодове и въобще храни с висок гликемичен индекс. Започнах да събирам билки, каквито ми видят очите и каквито познавам. Правех ги на чай и замених водата, която пия с него.По препоръка започнах да приемам и пч. прашец. Само 'дето, като го купих от магазина, се оказа однотипен и недобре почистен. Тогава купих и първите си два кошера... В следствие на промяната на начина на хранене, свалих 25 кг.
    И така,... в момента поддържам нива на К.З., като на абсолютно здрав човек, без лекарства. Храните, които купувам от магазина са сол и олио...
    Мога да пиша до довечера по темата, но това може и да е досадно, така че спирам.

VIP Автор
    Регистриран
    28.01.2021
    Пчеларски район
    Цитат Първоначално публикувано от Трендафил Дончев Виж публикацията
    Жорко, и в България сме близо до първичния си вид...на маймуни ни направиха.
    Ааа това е за оназ тема, за произхода на човека.
    Нищо, че нещата вървят в обратен ред.

Почетен Автор
    Регистриран
    14.06.2021
    Пиши, нужно е да ти кажа. Защото винаги има шанс, стига човек да погледне под малко друг ъгъл. Ако не беше направил тази промяна, сега щеше да си в много по-лошо положение. Аз имам един познат с блокери за кръвно, като си оправи режима и храната, тази година за първи път спря изцяло лекарствата и подържа нормално кръвно ...

Всички знаем тази работа, ама въпроса е доколко си налагаме да правим промяна и правилните неща и доколко намираме оправдания да си вървим по инерция. Както се казва няма нищо полезно или хубаво, което да става лесно. Лесно стават само белите

VIP Автор
    Регистриран
    28.01.2021
    Пчеларски район
    Просто, непретенциозно... и вкусно.
    20230425_133951.jpg20230425_194056.jpg20230425_203530.jpg

Почетен Автор
    Регистриран
    17.04.2021
    Пчеларски район
    Брезово
    Цитат Първоначално публикувано от Кразз Виж публикацията
    20230425_133951.jpg20230425_194056.jpg20230425_203530.jpg
    И гоне злите духове

VIP Автор
    Регистриран
    28.01.2021
    Пчеларски район
    Цитат Първоначално публикувано от Angel Yosifov Виж публикацията
    И гоне злите духове
    Да. Пък, добрите, те нали ни споделят масата....

VIP Автор
    Регистриран
    27.03.2015
    Пчеларски район
    Криводол и Враца
    Цитат Първоначално публикувано от Angel Yosifov Виж публикацията
    И гоне злите духове
    Това ако са челядинки са много вкусни не съм ял некъде около 40години като дете до нас имаше 5 тракийски могили и ливади и идваха войници на учения .Там ги беряхме после баба ги готвеше с масло то тогава и масло имаше а сега ни челядинки ни могили /разораха ги и вадиха пясък и филц после дойде демокрацията и сега строят някакви извънземни пирамиди със стройтелни отпадъци/.

VIP Автор
    Регистриран
    27.03.2015
    Пчеларски район
    Криводол и Враца
    Цитат Първоначално публикувано от Кразз Виж публикацията
    12059[/ATTACH][ATTACH]]
    Това ако е български чесън искрено ти завиждам

VIP Автор
    Регистриран
    28.01.2021
    Пчеларски район
    Това ако е български чесън искрено ти завиждам
    Български е. Мое "семе", поддържам си го от 15-на години. Ако искаш челадинки, дай координати и ще ти пратя, покрай мен са в изобилие.

Страница 156 от 169 ПърваПърва ... 56106146154155156157158166 ... ПоследнаПоследна

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 4 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 4 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •