Годината е 2023
Любопитно ми е какво се случва с КБП - за изминалите почти 7 години как се разви още ли е 400-500 членове. Изградени ли са структурите на КБП. Какво стана с регионалните и областни координатори - кои са. Има ли офиси из страната...
Годината е 2023
Любопитно ми е какво се случва с КБП - за изминалите почти 7 години как се разви още ли е 400-500 членове. Изградени ли са структурите на КБП. Какво стана с регионалните и областни координатори - кои са. Има ли офиси из страната...
Аз винаги искам хората да ми обяснят с прости думи за какво става въпрос. Ако те не могат, значи или те не го разбират или нещо не е наред.
Този пост е редактиран от Трендафил Дончев; 11.04.2023 в 08:38.
Тежко се говори с глухи!
Трудно се показва истината на слепи! Ужасно се спори с идиоти!
Откакто съм по тези пчеларски групи, виждам един повтарящ се "патърн", който го срещам навсякъде. Всеки иска да дава акъл, да става шеф, обаче не си върши работата. Политиката прецаква всичко. Когато не знаеш какво да правиш, ходиш приказваш глупости, правиш се на "политик" и чакаш някой балък да ти свърши работа. То след време няма да има такива хора. Вместо да се съберат всички и да се изяснят правилата, всеки си прави каквото на него му харесва и май иска други да се съобразяват с него. Да не говорим за простотията, че там е в повече.
В момента има 3 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 3 гост (и))