Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Резултати от 1 до 10 от общо 1434

Преглед на хибрид режима

Super Moderator
    Регистриран
    17.08.2016
    Пчеларски район
    Страната на чудесата
    Цитат Първоначално публикувано от Илиев Виж публикацията
    Много рано за основи според мен, март сме още, но всеки както си реши все пак. Аз преди да налегне тоя студ ги отворих и им разпечатах с валячето по две пити, да имат да папкат. Сега като се постопли мисля да ги наръся с ОК, че есента ноември само един път ги третирах.
    В книгите пише, че като цъфнат джанките и вече може да се поставят основи и това подвежда колегите, но там пише нещо и за температурите, но тях никой не ги гледа. Започва се със сиропа и очакваме градеж. Да, но вместо да помогнем им объркваме цялата работа, което може да доведе и до лош сезон за пчеларя. Няма да обяснявам, вие си го знаете.
    Тежко се говори с глухи!
    Трудно се показва истината на слепи! Ужасно се спори с идиоти!

Почетен Автор
    Регистриран
    14.06.2021
    Цитат Първоначално публикувано от Трендафил Дончев Виж публикацията
    В книгите пише, че като цъфнат джанките и вече може да се поставят основи и това подвежда колегите, но там пише нещо и за температурите, но тях никой не ги гледа. Започва се със сиропа и очакваме градеж. Да, но вместо да помогнем им объркваме цялата работа, което може да доведе и до лош сезон за пчеларя. Няма да обяснявам, вие си го знаете.

След тази неделя дават постоянни температури за моя регион около 20 градуса постоянни до края на Март. Колко ще излезе прогнозата не е ясно, но според мен шанса е голям. Нощните ще са между 8-10 градуса. Последния по хладен ден ще е утре . A вече от понеделник стават градусите около 20.
    Аз каквото и да правя го съобразявам с прогнозата двуседмичната. Тя е точна до 5-6 дни, но според сезона и тн ... мога да вярвам и на 14 дневната.

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •