Вълка, мечката, заека и хамстера решили да ходят в Китай. За целта решили да променят имената си според тамошния изказ, вълка се нарекъл вуй, мечката-муй, заека-зуй а хамстера казал-аз оставам тук.
Вълка, мечката, заека и хамстера решили да ходят в Китай. За целта решили да променят имената си според тамошния изказ, вълка се нарекъл вуй, мечката-муй, заека-зуй а хамстера казал-аз оставам тук.
Отива един мъж в месокомбинат и моли да го наемат като дегустатор. Отговарят му, че дегустатори си имат достатъчно. Той обаче настоява, че е изключителен талант и в крайна сметка го изпращат в отдел кадри откъдето му назначават проверка. Почва дегустация. Дават на мъжа колбас, той го лизва с език и казава:
- Такаааа, това е Хамбургски, съставен е от 70% говеждо, 21% соя и т.н.
Всички са впечатлени. Дават му втори колбас да пробва, но този път му завързват очите. Мъжът отново познава колбаса и всичките му съставки. Тогава решават да му направят номер. Подготвили секретарката, тя се съблякла и дали на мъжа да я лизне между краката. Мъжът помляскал и казал:
- Такаааа"Амбарица"..........
Всичко почнали да се побутват и да се смеят, но мъжа продължил:
- ........номер 16, апартамент 10, казва се Юлия!!!![]()
- Докторе, сега, като съм с диабет, може ли да правя секс?
- Да, но не с чужда жена, защото е много сладко.
https://www.youtube.com/shorts/idQak52m5bo
Това немога да го разбера?
- Извинете, Вие гинеколог ли сте?
- Не, но мога да хвърля едно око!
„Спасението на давещите се е дело на самите давещи се!“ - Остап Бендер
Удавихме се майна!
В момента има 5 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 5 гост (и))