На продукти с етерични масла трябвало да се слага етикет с череп и кости.Еко пчеларите какво ще правят с разните тимоли а за лавандулов мед не ми се мисли.Като се сетя , че има висши сили де рекламират да ядем цървяци и муи де са много арни а етеричните масла вредни със знак като би 58 а на урана 235 бе по различен се чудя за къде ни гласят.
П.П.Миналата седмица си купувах локум с роза и локум със смокиня тоя с розата ми хареса, вкуса как се докарва с тая роза има ли нещо общо с маслодаината тоест токсичната.Пази Боже сляпо да прогледне имаше някъде из фолклора
Пък аз не вярвах, че ет-те масла трепят акара.
Копейкин се бие по гърдите, че не сме в еврозоната. Взема се на сериозно, завалията.
Маѝ предстоят избори!![]()
"Да живее международното положение!" - Филип Трифонов
"С възникването на гардеробите, хаосът е бил подреден в тях и е възникнал порядъкът и порядъчния човек."
В черешите има червеи само ако ги проверявате! Иначе немат!
..........
Само българският човек може да говори на звънящ телефон или микровълнова. - Добре де идвам, идвам!
...
В бар в Банско се появява пингвин. Сяда, поръчва уиски и пура. Изпива уискито, пурата изпушва до половината, става и тръгва. През цялото време цари пълна тишина, всички останали посетители гледат пингвина втрещено, а той, на излизане, се обръща и пита леко учудено:
- Какво сте ме зяпнали така?
Пръв и единствен се окопитва бармана:
- А, нищо...просто за първи път виждаме пингвин, в Банско, в бар, да пие уиски, да пуши пура, че и да говори.
- С тия цени – и за последен.
.......
Клетва между испански селянки:
- Да те рисува Пикасо, мааа! Очите - в устата, ушите - в носа!
Друмев запали ми чергата да знаеш...![]()
Аз винаги искам хората да ми обяснят с прости думи за какво става въпрос. Ако те не могат, значи или те не го разбират или нещо не е наред.
В момента има 17 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 17 гост (и))