Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Резултати от 1 до 10 от общо 362

Преглед на хибрид режима

VIP Автор
    Регистриран
    22.12.2010
    Цитат Първоначално публикувано от Angel Yosifov Виж публикацията
    Познавах човек(зарзавадчия),който,ко гато изкара негова продукция на пазара, изкупуваше картофи,краставици,домати
    от пазара,за да може да продаде на печалба.....говоря за отминали времена.
    Спасението,според мен е в кооперирането по райони,което съм споделял още в Динковия форум..
    Да, кооперирането е вариант, но за далновидни люде. Според мен, в обозримо бъдеще, няма да се случи, защото първо пчеларското мислене е прекалено закостеняло и второ, заради парите, които се наливат безцелно в сектора. Трудно е Ачка, много трудно. Мога да дам примери, но едва ли има смисъл.
    В допълнение - едровия пазар, нямам опит с търговията на дребно.
    Както вече съм казвал, никога не съм се редил на опашки пред разплащателна агенция, защото не намирам смисъл и много се ядосвам като каже някой - вземай бе, що не вземаш. Ей, туй ни докара до това дередже.

VIP Автор
    Регистриран
    27.03.2015
    Пчеларски район
    Криводол и Враца
    Учените са установили, че динозаврите са били разумни същества, занимавали се със селско стопанство, имали са своя писменост, държава и наука. При разкопки са открити записки от изявление на един тирекс пред динозавърското ООН. В своята реч той предупреждава, че тези генетични експерименти с шимпанзето няма да доведат до добро.

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •