Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Страница 153 от 169 ПърваПърва ... 53103143151152153154155163 ... ПоследнаПоследна
Резултати от 1,521 до 1,530 от общо 1685
    VIP Автор
    Регистриран
    01.03.2013
    Цитат Първоначално публикувано от Георги 1974 Виж публикацията
    Гога нещо не вдявам ма русите ли ще ни ранат с инсекти или еволюиралите
    Тоа, къде ще ни рани назе, без значение кой е, него кой ще го рани?
    Или защо да не се раним сами, както искаме и с каквото искаме, а ще чакаме друг да ни рани?

П.п. Какво мислиш, че ядат русите? Даже и водката им не струва вече!
    "Да живее международното положение!" - Филип Трифонов
    "С възникването на гардеробите, хаосът е бил подреден в тях и е възникнал порядъкът и порядъчния човек."

VIP Автор
    Регистриран
    27.03.2015
    Пчеларски район
    Криводол и Враца
    Рептилоиди

VIP Автор
    Регистриран
    01.03.2013
    Всички са рептиле само ние плеядинци
    Море:
    1 бугар - войвода
    2 бугаре - чета
    3 бугаре - чета с предател
    4 бугаре - осем активни борци

Лошо помияр.../плеядинско семе!

П.п. всеки гледа да лежи на чужд гръб, да ръси брашно в храната на ближния си и да му вземе парите. Ма какво общо имат руси и европейци?
    "С възникването на гардеробите, хаосът е бил подреден в тях и е възникнал порядъкът и порядъчния човек."

Почетен Автор
    Регистриран
    17.04.2021
    Пчеларски район
    Брезово
    Аз редовно си кльопам ларви на инсекти особено,ако са вкарали прашец около тях

VIP Автор
    Регистриран
    27.03.2015
    Пчеларски район
    Криводол и Враца
    Цитат Първоначално публикувано от Angel Yosifov Виж публикацията
    Аз редовно си кльопам ларви на инсекти особено,ако са вкарали прашец около тях
    Мастер все пак не сме влечуги и има бая разлика от ларви до ларви от различни инсекти например за Брашнените червеи пише ,,Най-често те са използвани като храна за различни насекомоядни влечуги, риби или птици.
    https://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%91%D1%80%D0%B0%D1%88%D0%BD%D0%B5%D0%BD_%D1%87% D0%B5%D1%80%D0%B2%D0%B5%D0%B9

VIP Автор
    Регистриран
    27.03.2015
    Пчеларски район
    Криводол и Враца
    МАЛЪК МРАЧНИК
    Ядем щурци и ларви на бръмбара малък мрачник

https://agro.bg/novini/liubopitno/ya...alak-mrachnik/

VIP Автор
    Регистриран
    01.03.2013
    Не може да ядеш една и съща храна, да караш една и съща кола, да слушаш една и съща музика и да еволюираш!
    https://www.youtube.com/watch?v=lce9A3TxcLI&t=1824s
    https://www.youtube.com/watch?v=gJurNFcSkvQ&t=2s

VIP Автор
    Регистриран
    27.03.2015
    Пчеларски район
    Криводол и Враца
    Това от едно съседно село статията е от миналата година
    Лозен излиза на магистралата на нов протест срещу ферма за насекоми
    https://www.novinite.bg/articles/214...ma-za-nasekomi

,, В реплика му се обръща внимание, че има подписка в която 4000 души от селото са се разписали срещу насекомо и му връчва диск на който членове на Сдружение ”Развитие за Лозен” интервюират 162 жители на Елин Пелин, 158 от които твърдят, че от Насекомо понякога мирише нетърпимо и ужасно лошо, най-често на мърша. ,,

VIP Автор
    Регистриран
    28.01.2021
    Пчеларски район
    общ.Севлиево, обл.Габрово
    "... В малкото каменно заслонче отдавна не беше идвал човек. Реших да остана и за през нощта. Не можех да напусна това място, нямах сили да избягам от себе си. Исках да чуя съкровените си мисли, пречистен от вълшебния подарен ден. ...
    ...Тогава чух Щуреца. Беше съвсем близо до мен. Пееше в щастието си след толкова много студена самота. Никога не съм бил по-добър и съпричастен слушател. Взирах се в сърцето си, търсех очите на приятелите си... Страхувах се да не заспя, страхувах се за Него. Вървях към Него. Мечтаех заедно с чудната звездна мелодия и вярвах, че тя е само за мене...
    Не беше нито край печката, нито в коридорчето. Спусках се към езерото, а той пееше все пред мен. Търсех с очи посребрените призрачни върхове... Може би живееше някъде там? Може би съм вървял с години към него? Търсил съм точно неговата- най-човешката песен, търсил съм я в себе си и в мечтите си. Върнах се пак в коравата си постеля. Помолих планината и тя го върна. Пееше тъжно... За нещо познато и неуловимо, за нещо докоснато и отминато, за жажда и пропасти в най-скъпите ни сънища.
    ... Исках да му отговоря, да му спомня най-хубавото, с което Човек може да утеши един Снежен щурец. ..."

Из: "Мечта отвъд долините".

Почетен Автор
    Регистриран
    17.04.2021
    Пчеларски район
    Брезово
    ,,Най-често те са използвани като храна за различни насекомоядни влечуги, риби или птици.
    Ето ти бизнес идея.Събираш окапали жълъди и произвеждаш..."камоли"--
    Преди 5г. се продаваха по левче бройката...сега,незнам

Страница 153 от 169 ПърваПърва ... 53103143151152153154155163 ... ПоследнаПоследна

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 8 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 8 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •