Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Страница 55 от 64 ПърваПърва ... 5455354555657 ... ПоследнаПоследна
Резултати от 541 до 550 от общо 637
    VIP Автор
    Регистриран
    01.03.2013
    Цитат Първоначално публикувано от Георги 1974 Виж публикацията
    Кофти е , че си заминаваме като народ и държава а не сме толкова лоши колкото и да се опитват да ни обяснят не сме български фашисти и въшки както ни наричат оттатък Вардаро
    Мога ли да приема че постигнахме консенус, щом сменяш темата?

Оттатък Вардаро май имат повеКе дотойнство от нас.
    Не може хем да претендираме, че онези земи са български, хем да твърдим, че западните покрайнини били пращали евреи в концлагерите,а не БГ.
    Ами смешно е...И курвенко!

Кого могат да излъжат нашите историци и политици?
    Единствено народа си и никой друг!!!

И за всичко обвиняваме европейците или някой друг, но не и себе си.
    Така до никъде няма да стигнем. Няма начин!

Явно не заслужаваме да бъдем народ и да имаме държава. Поне резултатите това говорят.
    "Да живее международното положение!" - Филип Трифонов
    "С възникването на гардеробите, хаосът е бил подреден в тях и е възникнал порядъкът и порядъчния човек."

Почетен Автор
    Регистриран
    24.07.2019
    Пчеларски район
    Харманли
    Цитат Първоначално публикувано от zapstojan Виж публикацията

Не може хем да претендираме, че онези земи са български, хем да твърдим, че западните покрайнини били пращали евреи в концлагерите,а не БГ.

Явно не заслужаваме да бъдем народ и да имаме държава. Поне резултатите това говорят.
    Какво достойнство имат "оттатък Вардаро"? И по-специално в отношението си към нас?!
    България пратила евреите им. Да, тя щеше да прати и евреите от вътрешността на страната, ако не се бяха застъпили църквата и обикновените граждани и то след като са видели какво става с евреите от "новите територии" (които всъщност не са били признати от Германия като част от България, а са и били предоставени за военно-временно ползване...).
    Защо в Македония не се застъпиха тогава за евреите, а имат претенции сега?!
    И не е ли "смешно... И курвенско", че имат претенции към нас, чиито прародители са изпратили ( всъщност, къде в Европа могат да се похвалят, че не са го правили?!) вагоните с македонските евреи към Германия, а към наследниците на ония които са замислили и реално физически извършили унищожаването на тези хора, се чудят как да се подмажат...

И не е вярно, че не обвиняваме себе си. Напротив, правим го постоянно, дори ни е нещо като "национален спорт".
    Но това, че политиците ни не струват и че по принцип се чудим как да си усложним живота, не виждам как автоматично превръща всички останали в света вода ненапита...

VIP Автор
    Регистриран
    27.03.2015
    Пчеларски район
    Криводол и Враца

Ми трябва да има консенсус аз съм за, стига да не ми се вменява вина на цялата грешна Земя или по точно Евразия. Та за глобалното затопляне та за фашизма /между другото нямаме и никога не сме имали нищо общо с фашизма на тия историчари и политичари от татък Вардаро трябва да им се обясни, че Фашизма е в Италия и Дучето а в Германия е националсоциализъм и Хитлер/ а пък татарите са разбити още от Чингис Хан. И , че сме грешни за симпатии към руснаците, че не искаме да ядем като пилци цървяци, че вярваме , че биологически има два пола, че сме православни християни и т.н..

П.П.Що пиша в множествено число не знам.

VIP Автор
    Регистриран
    01.03.2013
    Ми трябва да има консенсус аз съм за, стига да не ми се вменява вина на цялата грешна Земя или по точно Евразия. Та за глобалното затопляне та за фашизма /между другото нямаме и никога не сме имали нищо общо с фашизма на тия историчари и политичари от татък Вардаро трябва да им се обясни, че Фашизма е в Италия и Дучето а в Германия е националсоциализъм и Хитлер/ а пък татарите са разбити още от Чингис Хан. И , че сме грешни за симпатии към руснаците, че не искаме да ядем като пилци цървяци, че вярваме , че биологически има два пола, че сме православни християни и т.н..

П.П.Що пиша в множествено число не знам.
    Ако бяхме в съюз с руснаците, сега нямаше да недоволстваме против цервяците, а щеше да скачаме от кеф, щото нямаше да наем колко сме зле.
    Инфозатъмнението в БГ е голямо въпреки ЕС, но в съюз с руснаците щеше да бъде пълно.

П.п. Нямах намерение да ти вменявам вина.
    "С възникването на гардеробите, хаосът е бил подреден в тях и е възникнал порядъкът и порядъчния човек."

Автор
    Регистриран
    21.05.2015
    Пчеларски район
    Плетена.общ.Сатовча.1000н.в.
    Ако бяхме в съюз с руснаците, сега нямаше да недоволстваме против цервяците, а щеше да скачаме от кеф, щото нямаше да наем колко сме зле.
    Инфозатъмнението в БГ е голямо въпреки ЕС, но в съюз с руснаците щеше да бъде пълно.

То инфозатъмнението не е въпреки евросъюза , а заради него.
    Вярна е само нашата теза,вярно е само нашето мислене,който не е с с нас е против нас.Тук е раят ,а другото е джунгла.Който си отвори устата против тях веднага му намираха цаката.Да но Русия е голям залък,пак ще се задавят.Така разсъждават джендърите затова ни докараха до това дередже-на прага на ядрена война.И те се наричат "цивилизования свят".Да ама "другия свят" не ги иска вече ,7 милиарда не ги искат.Крадци ,лъжци ,неоколониалисти.Това е запада.Да го духат.

VIP Автор
    Регистриран
    01.03.2013
    Цитат Първоначално публикувано от iuli1971 Виж публикацията
    То инфозатъмнението не е въпреки евросъюза , а заради него.
    Вярна е само нашата теза,вярно е само нашето мислене,който не е с с нас е против нас.Тук е раят ,а другото е джунгла.Който си отвори устата против тях веднага му намираха цаката.Да но Русия е голям залък,пак ще се задавят.Така разсъждават джендърите затова ни докараха до това дередже-на прага на ядрена война.И те се наричат "цивилизования свят".Да ама "другия свят" не ги иска вече ,7 милиарда не ги искат.Крадци ,лъжци ,неоколониалисти.Това е запада.Да го духат.
    Виждам, че нямаме консенсус по въпроса.

VIP Автор
    Регистриран
    28.01.2021
    Пчеларски район
    общ.Севлиево, обл.Габрово
    Цитат Първоначално публикувано от Трендафил Дончев Виж публикацията
    Тъкмо помислих, че съм открил нещо и пак има леко лош резултат, но пчелите се държат, но дали заради топлото време или е резултат от моите усилия. Абе, то едно ли е, че да успееш. Тото. А и нашите величия мълчат като п....петунии. Как някой не излезе с някакво проучване по случая или пък ветеринарите да вземат някакви мерки с някакви ограничителни мерки. Та, общо взето не съм открил нищо, а и няма да съм този, който ще го открие. Вече ми мина мерака. Мразя да играя ролята на Дон Кихот.
    Дерзай. Ако някога се намери решение, много е вероятно то да произлезе от някой Дон Кихот(в добрия смисъл). Макар че, според мен, решението е като лакета- толкова близо до устата, но не можем да го захапем.

VIP Автор
    Регистриран
    27.03.2015
    Пчеларски район
    Криводол и Враца

Гога тая вечер си казах дай да хапна малко тревопасно, че как са ги подкарали тревопасните животни заради метана в пръднята им и не знам какво си в акитата ще ги затриват и ще дават път на щурците и цървяците та:
    Щракнете върху изображението за по-голям размер

Име:	1.jpg
Прегледи:      55
Размер:	128.7 KB
ID:	12000Щракнете върху изображението за по-голям размер

Име:	3.jpg
Прегледи:      57
Размер:	204.4 KB
ID:	12001

VIP Автор
    Регистриран
    27.03.2015
    Пчеларски район
    Криводол и Враца
    Протестите на фермери в Нидерландия привлякоха подкрепата на десни популисти

https://bnr.bg/post/101685543/protes...esni-populisti
    ,,Те се обявяват против планове за съкращаване на азотни емисии в Нидерландия, която е втори по-големина износител на земеделска продукция след САЩ, посредством намаляване на домашните животни и затваряне на някои ферми.,,

VIP Автор
    Регистриран
    28.01.2021
    Пчеларски район
    общ.Севлиево, обл.Габрово
    Гога тая вечер си казах дай да хапна малко тревопасно, че как са ги подкарали тревопасните животни заради метана в пръднята им и не знам какво си в акитата ще ги затриват и ще дават път на щурците и цървяците та:
    Щракнете върху изображението за по-голям размер

Име:	1.jpg
Прегледи:      55
Размер:	128.7 KB
ID:	12000Щракнете върху изображението за по-голям размер

Име:	3.jpg
Прегледи:      57
Размер:	204.4 KB
ID:	12001
    Ааа, покажи после гювеча в "готвачите", ама без капак.

Страница 55 от 64 ПърваПърва ... 5455354555657 ... ПоследнаПоследна

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 4 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 4 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •