Здравейте колеги и за много години.Споделете от личен опит коя боя е по дълготрайна за дървените корпуси,аз ползвах преди ленен безир 2 ръце и после 2 ръце практис емайл мак но на 2рата година пада боята
Здравейте колеги и за много години.Споделете от личен опит коя боя е по дълготрайна за дървените корпуси,аз ползвах преди ленен безир 2 ръце и после 2 ръце практис емайл мак но на 2рата година пада боята
120мл. ленен безир, 120мл. боров терпентин, 100гр. восък, 90гр. колофон. Стопяват се на водна баня. Сместа се нанася гореща върху корпусите и се обработва допълнително с въздухожен. Ако се търси и цвят, преди обработката, се нанася байц на водна основа. Аз предпочитам палисандър или орех.
Малко "грим", някоя видийка и така. Пък, дали ще потрябват тая година...
20230220_155729.jpg
Здравейте. Имам един въпрос.
Мога ли да импрегниране кошера с восък и пистолет за горещ въздух, някой ако има подобен опит моля да сподели. Восъкът издържа ли, дали не се разтича лятото или не попива в дървото. Става въпрос от външната му страна.
В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))