Да попитам има ли съфорумци които знаят каква е разликата между тези две машинки ?
XOʻROZ KUCHLIMI YOKI MUSKUK ? NIMA DEB OʻYLAYSIZ! - YouTube
Да попитам има ли съфорумци които знаят каква е разликата между тези две машинки ?
XOʻROZ KUCHLIMI YOKI MUSKUK ? NIMA DEB OʻYLAYSIZ! - YouTube
Тези линкове и снимки отдолу са вид пълнеж. На снимката показвам какви въпроси има в някой тестове в UK.Първоначално публикувано от dvd111
Стана ми интересно дали в БГ задават такива въпроси ?
П.П. - Това е пълнеж . Днеска минавам покрай една спирка и гледам тази бяла техника. Досетих се за оная реклама „ Нов внос от Германия „
Ако засека чували по улицата „ Дрехи втора употреба “ ще ги снимам . Навярно някой ще попитат за какво ни е да гледаме боклуците на хората ?
Точно тези боклуци след като ги облечем предават болестите на този който ги е носил преди .Особено с обувките втора употреба. Като се има в предвид че назапад е пълно с хора от цял свят следователно и болестите ще са от цял свят. Което от своя страна е „добре дошло “ за доктори и фармацефти.
Едни ще ходят по болници а други на Пампорово .
Както казал оня доктор на своя пациент. Момче кръвта ти е заразена . Което в прав ред означава „ Ти си ми вечен пациент “
По телевизията казаха че дунавското хоро било авторско произведение и новите собственици забранили да се слуша без тяхно знзние. По тази логика и химна на България е авторско произведение ? България ще останем и без хим .
Нищо ново под слънцето
https://youtu.be/pbUbHKwTcxQ
Дааааа. Държавната политика по въпроса, не подлежи на коментар... Но и хората се промениха твърде много...Само до преди двадесетина години, по селата, почти във всеки двор, блееше овца или коза, имаше по една или две крави. Почти всяко семейство гледаше градинка. Есенно време по дворовете миришеше на мъгла, мокър царевичак, зрели тикви и лютеница приготвена на огнището... Някъде бях прочел-"... Буквара започва с буквичката А-агне и съответната картинка..."
Е, формулирай си правилно въпросите!
Последният отново е афиф.
Освен да развиваш, трябва и да завиваш. Както ти каза и DVD-то, за развиване не ти е нужна кой знае каква сила, стига болтовете да не са завити с тръба 1,5 метра. Еле пък ако си с алуминиеви джанти, тогава и болтове ще сменяш.
В момента има 12 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 12 гост (и))