И тук в нашето село, изровиха всичките и без това скапани улици да правят ремонти на тръбите. На разтояние 10 метра има 3 кръпки. Има и места където водата тече ли тече от спукани тръби. И аз се чудя. Имаше и един момента в който един голям язовир изчезна .. И аз се чудя ... Има и едни предприятия, които си изливат водите и боклуците ... много се чудя. . Напред назад направиха едни Цанкови камъци, където от нашите джобове изчезнаха милиарди. Там се събират едни води ходят напред назад и аз се чудя какво става ...
Тестовете за наркотици бетон, ама като започнаха да ги правят на полицаи се оказа че е грешно и аз се чудя ...
Ами така както го написа има доста чуденки. Ако искаш мога да напиша един сериозен труд по тази тема
П.С --- ееее чакай бее) Да не се окаже че аз съм по християнин от другите. Над нас има земеделски производители, водата е уникална на вкус и за пиене. Дадох я на анализ, преди няколко години и се оказа че нитратите са 50 или 500 пъти над нормата ....
Е това е голямото чудене) Жалко е че никой друг не се чуди по тази тема, ами аз дето пия водата, трябва да се чудя
П.С - и да си кажа позицията. Аз съм твърдо за регулациите и законите, но не тези които пречат на хората . Аз съм за регистрации и всичко останало, ама пък как никой не си свърши работата. Как не дойде един кмет или служител, да обясни нормално, да се каже кое защо се прави. А не обикновения човек да се чуди и да се притеснява, че някой иска да му вземе прасето или да го накара да спре да гледа животни.
Защото то така става в крайна сметка. По тая логика излиза че аз не мога да гледам нищо в моя си двор и да добивам вода и това само защото, евентуално мога да го правя с цел препродажба или печалба.
Ами да излязат тези служители-тикви и да кажат на обикновения човек, кое защо и как се прави.
Ами в закона за водите, той урежда задължение на общината наравно с тази на обикновения човек. Общината не си е мръднала пръста ... Абе какво да говорим повече ... Това нашто не е държава, а някакво жалко подобие на цирк. Язък че плащам ебаси и данъците.