Цитат Първоначално публикувано от mici-92 Виж публикацията
Засенчи го добре кошера, да не отваряш/затваряш.

Няма да се наложи, понеже то стана студено и повече такива температури няма да има. Този кошер още от пролетта се оказа ебаси и гредата, през какви ли не проблеми мина. Аз съм писал доста за него. Само като застуди малко и осите го атакуват, в доста по-малък размер, аз бая утрепах, обаче се дразня че като е студено влизат оси. Сега съм го оставил затворен. Но като стане топло го отварям за малко. Понеже днес е студено, мисля да го оставя за 2 пълни дни и да го отворя по натам. И вечер да карам баща ми да го затваря и като се затопли да го отваря. Не мога да го държа толкова дълго затворен.

Другото е че като местих рамките, ми се стори прекалено подозрително че има заложено търтеево пило, а пък майката е млада . И се чудя какво става, дали заради огромната инвазия на оси, се беше побъркал или е друга работата. Защото като го преместих в друг по-малък кошер, вътре беше пълно с оси ..

Сега не смея да го ровя повече, ще го чакам малко да се освести, освен ако майката не е калпава, тогава си заминава.