Здравейте. Този човек го срещам за 2 или 3 път. Казва някой неща които на някой може да се сторят доста сложни за разбиране.Нещо като предизборен размисъл .Да подчертая че това не е агитаия а много точно казано за ситуацията на нещата в БГ. За тези които нямат търпение за целия клип да посоча няколко по важни точки.За най нервните мога да им предложа самия край от 30.20 до края на клипа . За останалите които имат повече търпение 7.50 , 24.40 , 26.40 . Целта ми е да разбера колко ще гласуват за кебапче и бира ? ( на по предните избори си бях в БГ и един съсед - пенсионер ми каза следното.Аз ще гасувам за еди кой си защотото съм обещал на един приятел да гласувам за този човек защото са приятели. Този човек преди няколко месеца си загуби обвивката и вече няма да гласува.
П.П.- Към тези които не разбират за какво става дума ще имат шанс в някой следващ живот. Там горе не гледали кой колко пари е имал а колко е поумнял след този си живот . От това зависело и на каква планета ще имат право да се преродят. По първобитна или по виша планета. Казано по накратко душите се принуждавали да се преродят ,защото когато попитат някоя душа от по горен клас за нещо тя въобще не им обръщала внимание . Това много ми прилича на БГ. „ Абе някакъв сел........ ми се прави на интересен ............ “
А това е целия филм .
Приятен размисъл . 1.258.531
https://www.youtube.com/watch?v=EKGVMZugb4g