Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Страница 7 от 15 ПърваПърва ... 56789 ... ПоследнаПоследна
Резултати от 61 до 70 от общо 144

Тема: Пожар

VIP Автор
    Регистриран
    22.12.2010
    Цитат Първоначално публикувано от tsc1 Виж публикацията
    Че тя техниката върши ли някаква работа? До колкото схванах от днешните постове, тя е напълно безполезна.
    Пак се правиш на дръж ми шапката, добре че е те опознах за толкова години и ще пасувам.

VIP Автор
    Регистриран
    17.04.2013
    Пчеларски район
    Сусурлево, Шопландия
    Цитат Първоначално публикувано от kuline Виж публикацията
    Пак се правиш на дръж ми шапката, добре че е те опознах за толкова години и ще пасувам.
    Защо? Посочи ми пост, в който се приема ползването на техника за известяване.
    Когато мирогледа на един човек се свие толкова, че се превърне в точка, той казва:
    "Това е моята гледна точка"

VIP Автор
    Регистриран
    22.12.2010
    Защо? Посочи ми пост, в който се приема ползването на техника за известяване.
    Ти продаваш ли твоята техника?

VIP Автор
    Регистриран
    17.04.2013
    Пчеларски район
    Сусурлево, Шопландия
    Ти продаваш ли твоята техника?
    Не. Вече я спряхме от производство.
    Когато мирогледа на един човек се свие толкова, че се превърне в точка, той казва:

VIP Автор
    Регистриран
    22.12.2010
    Не. Вече я спряхме от производство.
    Са, не се прави на ни лук ял, ни лук мерисал. Скоро ти четох писанки у фейса, че си разпродал всичко и набираш нови "гълъбчета"

VIP Автор
    Регистриран
    17.04.2013
    Пчеларски район
    Сусурлево, Шопландия
    Са, не се прави на ни лук ял, ни лук мерисал. Скоро ти четох писанки у фейса, че си разпродал всичко и набираш нови "гълъбчета"
    Имам в предвид BeeG 13, не стендовете и адапторите.

VIP Автор
    Регистриран
    22.12.2010
    Имам в предвид BeeG 13, не стендовете и адапторите.
    И защо така, само не ми казвай, че аз и такива като мен са те принудили. ААА, да не е заради системата за известяване при пръскания. Там Друмев е навътре с инфото, но забегна от тук. Фейса му дава по-голямо поле за изява.

VIP Автор
    Регистриран
    17.04.2013
    Пчеларски район
    Сусурлево, Шопландия
    И защо така, само не ми казвай, че аз и такива като мен са те принудили. ААА, да не е заради системата за известяване при пръскания. Там Друмев е навътре с инфото, но забегна от тук. Фейса му дава по-голямо поле за изява.
    Кражбите рязко намаляха, респективно и търсенето. Отделно, че доставката на определени ИС е почти невъзможна.

VIP Автор
    Регистриран
    01.03.2013
    ...Умните хора разбраха, че е по-добре да разбереш предварително за започващото зло и ако можеш да го предотвратиш. Останалите виждат последиците от него.
    Докато "Умните" хора разберат предварително за започващото зло и докато идат, то злото вече си е свършило работата и си е заминало.
    Та най-лесно е да предотвратиш започващото зло преди да е започнало, т.е. да не се пали огън!

Пчелина на Ангел е на ливада с полусухи треви и няколко храста. 10 туби вода не са му свършили работа.
    Затова при пожар трябва да се известява пожарната команда

Горски пожар много често се гаси от паднал дъжд или от насрещен вятър, защото хората не могат да се преборят със стихията.

Сигурен съм, че ако беше застрахователен агент, щеше да пееш други песни.
    "Да живее международното положение!" - Филип Трифонов
    "С възникването на гардеробите, хаосът е бил подреден в тях и е възникнал порядъкът и порядъчния човек."

VIP Автор
    Регистриран
    22.12.2010
    Кражбите рязко намаляха, респективно и търсенето. Отделно, че доставката на определени ИС е почти невъзможна.
    За кражбите не знам дали си прав, вероятно следиш нещата от близо и правиш някакви анализи, респективно заключения. За доставките не съм в течение, има си мои предположения.
    Сега, след като се аргументира, ще ти отговоря на по-предишно питане - Да, системите за известяване за пожар на открито са много скъпи и не дотам ефективни, когато става дума за пчелини, които са на сравнително малка площ. Системи за известяване с термовизионни камери има изградени на доста места в България. Те са приоритет на държавните горски стопанства и те са изградени с цел да информират службите за реакция и точна локация на произшествието, особено когато се налага включване на авио техника от Крумово, защото ... хайде да не навлизам чак в такива детайли, които не са съществени за питането ти.

Страница 7 от 15 ПърваПърва ... 56789 ... ПоследнаПоследна

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 2 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 2 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •