Докато "Умните" хора разберат предварително за започващото зло и докато идат, то злото вече си е свършило работата и си е заминало.
Та най-лесно е да предотвратиш започващото зло преди да е започнало, т.е. да не се пали огън!
Пчелина на Ангел е на ливада с полусухи треви и няколко храста. 10 туби вода не са му свършили работа.
Затова при пожар трябва да се известява пожарната команда
Горски пожар много често се гаси от паднал дъжд или от насрещен вятър, защото хората не могат да се преборят със стихията.
Сигурен съм, че ако беше застрахователен агент, щеше да пееш други песни.
"Да живее международното положение!" - Филип Трифонов
"С възникването на гардеробите, хаосът е бил подреден в тях и е възникнал порядъкът и порядъчния човек."
За кражбите не знам дали си прав, вероятно следиш нещата от близо и правиш някакви анализи, респективно заключения. За доставките не съм в течение, има си мои предположения.
Сега, след като се аргументира, ще ти отговоря на по-предишно питане - Да, системите за известяване за пожар на открито са много скъпи и не дотам ефективни, когато става дума за пчелини, които са на сравнително малка площ. Системи за известяване с термовизионни камери има изградени на доста места в България. Те са приоритет на държавните горски стопанства и те са изградени с цел да информират службите за реакция и точна локация на произшествието, особено когато се налага включване на авио техника от Крумово, защото ... хайде да не навлизам чак в такива детайли, които не са съществени за питането ти.
В момента има 2 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 2 гост (и))