Първоначално публикувано от kuline Е, ако имахме всички телепатични способности, нямаше да имаш пазар за техниката. Че тя техниката върши ли някаква работа? До колкото схванах от днешните постове, тя е напълно безполезна.
Когато мирогледа на един човек се свие толкова, че се превърне в точка, той казва: "Това е моята гледна точка"
Първоначално публикувано от tsc1 Че тя техниката върши ли някаква работа? До колкото схванах от днешните постове, тя е напълно безполезна. Пак се правиш на дръж ми шапката, добре че е те опознах за толкова години и ще пасувам.
Първоначално публикувано от kuline Пак се правиш на дръж ми шапката, добре че е те опознах за толкова години и ще пасувам. Защо? Посочи ми пост, в който се приема ползването на техника за известяване.
Първоначално публикувано от tsc1 Защо? Посочи ми пост, в който се приема ползването на техника за известяване. Ти продаваш ли твоята техника?
Първоначално публикувано от kuline Ти продаваш ли твоята техника? Не. Вече я спряхме от производство.
Първоначално публикувано от tsc1 Не. Вече я спряхме от производство. Са, не се прави на ни лук ял, ни лук мерисал. Скоро ти четох писанки у фейса, че си разпродал всичко и набираш нови "гълъбчета"
Първоначално публикувано от kuline Са, не се прави на ни лук ял, ни лук мерисал. Скоро ти четох писанки у фейса, че си разпродал всичко и набираш нови "гълъбчета" Имам в предвид BeeG 13, не стендовете и адапторите.
В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))
Правила на форума