Цитат Първоначално публикувано от Pero Melifero Виж публикацията
Гого, пак си излишно скромен бе да го...! Т'ва са перфектните домати бре! Да видиш моите какви са жалки. Тая година градината ни като цяло е много зле. Аз и не се напъвам много де. Догодина може тотално да я отсвиря. Доматите от 60 корена напролет, на тръгване за морето ги преброих - 16 останали и то и те нямат никакъв вид.
Обаче пък напълних големия си казан с мед, беше ми мерак откакто го купих:
Щракнете върху изображението за по-голям размер

Име:	20220802_001.jpg
Прегледи:      91
Размер:	88.4 KB
ID:	11532
на 31.07 и 01.08 за два дни го извъртяхме слънчака, "гъс" мед дето викат някой, отново скъсани новоизградени пити 5 или 6 броя. Много ме беше яд. Мислех че с новата центрофуга няма да се получава, но уви. На 3-4 ден беше вече мътен и започна да се сгъстява. Жената обаче много помага и двата дена, решил съм да я взема на пчеларската сбирка другия път. Впрочем в момента съм на Св.Влас, някой от обичайните заподозрени ако е наблизо, да се обади да пийнем по една кола
Ооо Перо, 'де се затри, като старите пари?
За центрофугата си спомням, че ти давахме доста съвети. В крайна сметка човек се учи най-добре от собствените си грешки. Спомням си, че ти казах за оборотите, че се настройват според това какъв е меда - гъстотата и че тия автоматики в случая са напълно излишни.
От "заподозрените" вероятно съм и аз, но си ми далеко - при Бат Тянков съм в момента. Утре ще прескоча до Ахелой, да се видя със стари познати, но не ми се бие още път.
Пък за домата - с тая цена на водата, поне при нас 5.35 лв си е немислимо, ако нямаш кладенец.