Бориславе,
Не си прав. Първо изискванията по наредба 26 вече не са толкова строги, че да се налага да инвестираш толкова пари. Второ вече по тази наредба има регистрирани стотици пчелари. Трето, но май с него трябваше да започна, какви показатели се проверяват в лабораториите. Знаеш ли че пчелините на Стефанов са с по над 1000 кошера на едно място. А как се вадят по 30-40 кг/кошер от един такъв пчелин? Начина е един -сиропец. Стефан Стефанов е най изпечения мошенник, който съм познавал някога. Освен че окраде стотици пчелари, ликвидира и няколко пчеларски съюза.По "усвояване" на средства на гърба на пчеларя изпреварва даже Ганчо и доцента.
Влизал съм в магазина му. Скъп магазин на кьоше. Позабавлявах се малко и с бурканите му мед -повечето беше разслоен, а и беше прегряван. Е за какво качество говорим. И понеже се наложи да го чакам там половин час, който в последствие стана половин ден, наблюдавах колко хора влизаха и какво купуваха. Основно се продаваха прашец и млечице, които при него са на дъмпингови цени и някои козметични продукти заводско производство. Мед никой не купи.
Та точно Стефанов да тръгне да ми говори за качество просто е малко неуместно.