Браво, браво, мераклийска работа. Но това което ми прави впечатление е, че сте и на хубави места.
Не знам, какво точно имаш в предвид под хубави места. Пещта е на овчарника ми, а камината в къщи, правил съм я 2003г. От тогава се топля с нея. Зимата си готвя боб в гърне или в менче и други разни чорби. Слагам скарата на живия огън и така...
Много се отплеснах от темата, ама...
Гого, пак си излишно скромен бе да го...! Т'ва са перфектните домати бре! Да видиш моите какви са жалки. Тая година градината ни като цяло е много зле. Аз и не се напъвам много де. Догодина може тотално да я отсвиря. Доматите от 60 корена напролет, на тръгване за морето ги преброих - 16 останали и то и те нямат никакъв вид.
Обаче пък напълних големия си казан с мед, беше ми мерак откакто го купих:
на 31.07 и 01.08 за два дни го извъртяхме слънчака, "гъс" мед дето викат някой, отново скъсани новоизградени пити 5 или 6 броя. Много ме беше яд. Мислех че с новата центрофуга няма да се получава, но уви. На 3-4 ден беше вече мътен и започна да се сгъстява. Жената обаче много помага и двата дена, решил съм да я взема на пчеларската сбирка другия път. Впрочем в момента съм на Св.Влас, някой от обичайните заподозрени ако е наблизо, да се обади да пийнем по една кола![]()
В момента има 7 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 7 гост (и))