Първоначално публикувано от borislav aleksandrov Ако има малко дъски и една мрежа (неръждавейка) може да се направи и нещо такова Да. И обикновено, нещата произлезли из под ръката на човек, някак си са му по-ценни, от това което е купено или заварено.
Първоначално публикувано от Кразз Да. И обикновено, нещата произлезли из под ръката на човек, някак си са му по-ценни, от това което е купено или заварено. Много хубаво си спя на обед
Първоначално публикувано от Георги 1974 Много хубаво си спя на обед .........
Първоначално публикувано от Кразз ......... Показалецът дърводелски ли е?
Тежко се говори с глухи! Трудно се показва истината на слепи! Ужасно се спори с идиоти!
Първоначално публикувано от Трендафил Дончев Показалецът дърводелски ли е? Да. И средния и той, но него го закърпиха криво-ляво.
Първоначално публикувано от Кразз Да. И средния и той, но него го закърпиха криво-ляво. Аз пък палеца съм подострил.
Първоначално публикувано от Трендафил Дончев Аз пък палеца съм подострил. Абе, при 10 пръста и да заминат 1-2, с тях и без тях... Да вардим това 'дето е по едно...
Първоначално публикувано от Кразз ......... Това пак направено с отпадни материали без найлона но върши работа макар, че тая година са ми смотани доматите
Това не е баш с отпадни, ама и то върши...
Браво, браво, мераклийска работа. Но това което ми прави впечатление е, че сте и на хубави места.
В момента има 19 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 19 гост (и))
Правила на форума