Цитат Първоначално публикувано от kaloyanv Виж публикацията
При мен това което ме тормози е че нямам станок/вана, а го правя мега импровизирано, самото разпечатване и това ми отнема страшно много време. Правя го над един дълбок стоманен леген .. Отделно и центрофугата ми е за 4 пити ДБ ръчна изработка и се върти на ръка и тн ... Може би трябва да направя нещо по въпроса и да си създам малко удобства. Така става сложно .. Вече втори ден пък се занимавам да почистя и измия.

П.С - само да кажа че при мен може би слънчогледа е 50-60 процента. Понеже след акацията не съм вадил, а те са натрупали от дъба мана и отделно на това разни други хиляда неща и меда е уникален. Този от маната (ако е мана) бая трудно излизаше.. едвам едвам .. Мислех да го разделя меда първоначално, обаче вчера толкова напредна времето, че въобще не съм го мислил. Както дойде всичко накуп. Отделно на това имам още по магазините останал мед .. И ще трябва по -късно да го вадя, освен ако не си го приберат пчелите, което е по-добре за мен.
Със стиснати кълки, дете не се ражда. Отдели от криптото 100-тина лева и си вземи една най-непретенциозна вана, ако смяташ, че това те бави много.